Festivals

Estereofònics: tres festivals a la vora del mar

El festival Xalaro, el Desemboca i el FestiSurf Costa Brava, tres festivals de Platja d'Aro

Dàmaris Gelabert, Thee Grandaddies i Los Tiki Phantoms són alguns dels noms dels cartells

El Festival de s'Agaró omplirà de clàssica l'Església de l'Esperança

| 17/06/2017 a les 15:00h

Los Tiki Phantoms actuaran al FestiSurf Costa Brava
Los Tiki Phantoms actuaran al FestiSurf Costa Brava | Arxiu de l'artista
La marca Estereofònics de l'Ajuntament de Platja d'Aro organitza diversos festivals cada estiu. El festival Xalaro per als més petits, el Desemboca pels amants del rock i el punk més dur i el FestiSurf Costa Brava són alguns d'ells.

El proper dissabte 17 de juny comencen un total de quatre actuacions per als més petits de casa dins el festival Xalaro. El pot petit obrirà el cap de setmana d'actuacions el dissabte 17 de juny amb un total de sis músics dalt de l'escenari, titelles i teatre. Després, la primera big band escola de les comarques de Girona, la Black Music Big Band, s'acompanya dels més joves de la companyia de dansa urbana Brodas Bros

Diumenge actuaran Dàmaris Gelabert amb els seus temes amb base pedagògica i l'Orchestra Fireluche al Passeig Marítim tocarà a partir d'instruments reciclats, de joguina i propis de cultures d'arreu del món. 



Unes setmanes després, el cap de setmana del divendres 21 de juliol al diumenge 23, desembarca el festival Desemboca que oferirà un total de nou concerts plens de rock i el punk més rabiós. 

Encetarà les actuacions Fetus el divendres 21 de juliol a les 21.30 h a la Plaça dels Estanys amb els seus temes de punk, rock i garage en català. El seguirà Dinamita Brother amb el seu rock psicodèlic ple d'energia que deixarà lloc a les lletres anti-tot plenes de missatges potents de Biznaga. Tancaran la nit de divendres Los Bengala, un duet de veus, guitarra i bateria. 

La nit de dissabte anirà a carrer de Thee Grandaddies, la banda Los Wallas, considerada una de les millors de l'Estat; King Salami & The Cumberland Three, a base de rock'n'roll i soul amb tocs de blues i rockabilly i finalment Los Chicos amb la seva mescla de country-gospel-punk-soul que els ha portat a diversos escenaris arreu del món. 



El Desemboca tancarà a les 13 h de diumenge amb l'actuació de The Flat Pack a la Pizzeria La Riera. Un migdia de sons provinents de l'antic art del fingerpickin i els generes com el blues, el country o el bluegrass, dels que forma part.

Finalment, arribat el mes de setembre el FestiSurf Costa Brava tornarà el rock a les platjes de Platja d'Aro durant un dia. El dissabte 23 de setembre Los Tiki Phantoms, The Fuzillis, MFC Chicken i The Phantom Surfers ompliran la nit de melodies salvatges, sarcasme i molt rock'n'roll.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Estereofònics, Xalaro, Desemboca, FestiSurf Costa Brava, infantil, rock'n'roll, punk, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.