440Clàssica&Jazz

Joaquín Achúcarro i M·A·P, portades d'estiu de 440Clàssica&Jazz

La revista publica un número doble amb els principals festivals d'estiu de música clàssica i de jazz

El pianista Joaquín Achúcarro rebrà un homenatge al Festival de Torroella de Montgrí

El trio M·A·P, format per Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats, va guanyar el Premi Enderrock de la Crítica a millor disc de jazz

Pau Casals a la Nova York de fa 100 anys

| 15/06/2017 a les 11:36h

Imatge il·lustrativa
Com cada estiu, la revista 440Clàssica&Jazz publica un número doble amb el més destacat dels festivals estiuencs de música clàssica i de jazz. El número 37 presenta en portada un retrat de Juan Miguel Morales del pianista Joaquín Achúcarro, que rebrà un homenatge al proper Festival de Torroella de Montgrí per haver-hi tocat consecutivament en les darreres 25 edicions. Sobre aquest festival, i també sobre la seva llarga trajectòria i la manera com entén el piano, versa l'entrevista de les pàgines interiors.

Pel que fa al número 38, la portada pretén reproduir el dinamisme i l'energia del trio M·A·P, amb un collage fet a partir d'instantànies de Dani Álvarez. A l'interior, el periodista Martí Farré conversa amb els tres vèrtexs del grup: el pianista Marco Mezquida, el el bateria Ramon Prats i el saxofonista Ernesto Aurignac.

A més de les programacions detallades dels festivals, tots dos números presenten una tria on diversos directors artístics han evocat un concert especialment memorable de les seves vides. El quart capítol de la Història de la Música Catalana, on Oriol Pérez Treviño comenta l'esclat del Renaixement; la secció Cinc Cèntims d'Òpera amb Marcel Gorgori; les ressenyes de novetats discogràfiques i llibres, i les receptes musicals de Jaume Biarnés, de la Fundació Alícia, són altres continguts que podreu trobar en aquest número doble de 440Clàssica&Jazz.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, @Ernesto Aurignac, @Ramon Prats, Marco Mezquida, Joaquín Achúcarro, 440Clàssica@Jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.