Estrena

Estrenem «Per tu», del nou disc en directe d'Ebri Knight

Els argentonins van enregistar en directe el concert de final de gira que van fer el passat desembre

S'acompanyen de Xavi Sarrià per interpretar un dels seus himnes

| 19/06/2017 a les 07:00h

Ebri Knight
Ebri Knight | Arnau Carbonell
Si un directe es presenta apostoflant, més val conservar-lo. Ebri Knight presentarà el dimarts 20 de juny Cridarem foc! (Maldito Records, 2017), el seu nou treball i el primer en directe de la seva discografia. Els argentonins van enregistrar el concert de final de gira que van fer el passat 23 de desembre a la Sala Apolo de Barcelona, un espectacle batejat com L'Última Espurna que culminava una prolífica època a sobre els escenaris. Abans que es posi a la venda l'enregistrament, a Enderrock.cat estrenem en primícia la cançó "Per tu".

"Per tu" forma part del tercer disc d'estudi de la banda, Foc! (Maldito Digital, 2015) i ha esdevingut des de la seva sortida en un dels himnes del grup. "Composada en memòria de Jordi Canal, amic i company de lluites polítiques i culturals a Mataró, vol recollir la memòria de totes les companyes i companys que ja no hi són però que amb les seves lluites i la seva memòria ens fan seguir dia a dia en el camí de la victòria", explica el baixista del grup, Albert Avilés. "En el cas d'aquest directe, els Ebris ens vam acompanyar d'en Xavi Sarrià, veu d'Obrint Pas, per interpretar-la."

El disc, que recull l'energia que es va viure en aquell concert únic, estarà disponible en versió digital completa a partir de demà dimarts 20 de juny, tot i que aquest dijous dia 22 els argentonins publicaran al seu canal de Youtube una versió resumida del directe.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Foc!, Ebri Knight, L'última espurna, DVD, Xavi Sarrià, Obrint Pas, final de gira, Per tu, ebri knight

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.