Concert d'Homenatge

Vilanova tanca el FIMPT recordant Pere Tapias

Onze artistes de diversos estils interpreten versions del cantant vilanoví

Un pèl nou, un pèl antic. Tribut a Pere Tapias

Vilanova recorda Pere Tapias amb un concert amb les seves cançons

| 19/06/2017 a les 21:54h

Foto de família amb tots els artistes que van participar en el tribut
Foto de família amb tots els artistes que van participar en el tribut | Ray Molinari
Vilanova i la Geltrú va homenatjar ahir a la nit el seu músic més popular, Pere Tapias, mort el 22 d’abril passat. La plaça de la Vila es va omplir de públic de totes les edats mentre anaven passant per l’escenari la majoria de grups i cantants que han versionat Pere Tapias al disc Un pèl nou, un pèl antic (EDR Discos, 2017).

Francesc Burrull i Joan Isaac van obrir foc amb una versió molt sentida de “Passeig del Carme”, l’emblemàtica peça que Pere Tapias va dedicar al passeig vilanoví i que va enregistrar mà a mà amb Burrull. Posteriorment van anar desfilant per l’escenari Quim Vila (“Txa, txa, txa”), Rosa Pou (“L’íntegre”), The Gruixut’s (“La moto”), Gemma Humet (“Passeig del Carme”), Trial (“La nana del nano”), Vidal Soler (“Era tan bon home”), Guillem Roma (“Cançó de les trompetes”), Pares (“La mar de bé”), Copa Lotus (“Mil petons i un balancí”) i Elisabet Raspall & Jordi Paulí (“Passeig del Carme”).

Entre cançó i cançó es van projectar diversos vídeos que van aconseguir que el cantant homenatjat encara fos més present a l’esdeveniment. La cantant Marina Rossell, que no hi va poder ser present, també va enviar un vídeo amb un fragment de la cançó que havia d'interpretar, "El darrer adéu". La presentació va anar a càrrec del periodista vilanoví de Catalunya Ràdio Blai Marsé.

El concert, que va servir per clausurar la 37a edició del FIMPT, es va donar per acabat uns minuts després de les 11 de la nit.

L'espectacle ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: Enderrock, The Gruixut's, gemma humet, Trial, Vidal Soler, Guillem Roma, Pares, Copa Lotus, Elisabet Raspall, Jordi Paulí, marina rossell, pere tapias, Rosa Pou, Quim Vila, Joan Isaac, Francesc Burrull

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.