Premis

Frans Cuspinera i Anna d'Ivori, guanyadors del Premi Carles Sabater

Els guardons han premiat les dues millors cançons en català d’un total de 130 candidates

| 20/06/2017 a les 16:30h

Frans Cuspinera ha guanyat el primer Premi Carles Sabater per «Jo sóc d'un paisatge»
Frans Cuspinera ha guanyat el primer Premi Carles Sabater per «Jo sóc d'un paisatge» | Lurdes R. Basoli
La quinzena edició del Premi Carles Sabater, organitzat pel Centre de la Cultura Catalana d’Andorra, ha seleccionat com a millors cançons de l’any en primer lloc “Jo sóc d’un paisatge”, de Frans Cuspinera, i en segon lloc “Recordar com oblidar”, d’Anna d’Ivori. Aquest dilluns es van seleccionar els dos guanyadors d’un total de 40 artistes que van presentar un global de 130 cançons.
 
Frans Cuspinera s’endú el premi de 2.000 euros i de regal una actuació al Cicle Colors de Música que se celebra a l’estiu a Escaldes-Engordany. Anna d’Ivori tocarà al mateix certamen i s’endurà 1.000 euros. El jurat que ha escollit els dos premiats estava format per músics andorrans com Lluís Cartes i Oriol Vilella, per músics catalans com Antoni Tolmos, Pol Cruells i Ramon Argall, i pel representant del Centre de Cultura Catalana d’Andorra, Xavier Escribano.
 
El llarg recorregut dels Premis Carles Sabater s’exemplífica amb la llarga llista de guanyadors que ha tingut, que van de Sapo a Anímic, passant per Lluís Cartes, Anna Roig i l’Ombre de ton Chien o Projecte Bu
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, premis, Premi Carles Sabater, Frans Cuspinera, Anna d'Ivori, Andorra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.