Actualitat

Barcelona i Girona, absorbides pel Dia de la Música

Aquest 21 de juny les activitats relacionades amb la música inunden les ciutats catalanes

| 21/06/2017 a les 12:30h

Mourn estaran tocant a la Fabra i Coats
Mourn estaran tocant a la Fabra i Coats | Berta Pfirsich

Cada 21 de juny Europa s'omple d'activitats relacionades amb la música per un simple motiu: és el Dia Europeu de la Música. Des de ja fa uns anys a Catalunya s'ha començat a celebrar aquesta festivitat amb la intenció que amb els anys es converteixi en una mena de Sant Jordi de la Música. Juntament amb Santa Cecília al desembre, el 21 de juny celebra la importància de la música amb concerts, recitals o xerrades. Fem una llista d'uns quants que tenen lloc a Barcelona i Girona. 

Barcelona

Concert de l'OBC a la platja de la Barceloneta
Un clàssic de música clàssica que marca l'inici de l'estiu i que congrega molta gent que difícilment aniria a veure l'orquestra a L'Auditori. A les 9 del vespre i totalment gratuït, és el concert de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.



Activitats a la Fabra i Coats
Durant tot el dia a l'espai creatiu de Sant Andreu s'hi oferiran xerrades relacionades amb els conflictes que aborden avui en dia els músics i la indústria musical. Abans i després de la taula rodona que portarà per títol "No hi ha música sense músics" i que es farà a les 18.30 h, tindran lloc els concerts de Grup Instrumental Barcelona 216 al matí i de Mourn, Sean Nicholas Savage i Nakany Kanté al vespre.



Concerts a la plaça de les Glòries
De 19.30 a 23 h la plaça s'omplirà de concerts gratuïts. Concretament hi actuaran Rosalía & Raül Refree, Ibibio Sound Machine i Young Fathers.



Girona

Viu 21Música

Des de l'any 2000 Girona ha donat una gran importància a la celebració del Dia Europeu de la Música amb l'organització d'un gran esdeveniment que ocupa tota la ciutat i que porta la música a tots els racons. La divuitena edició del Girona 21Música porta 58 actuacions a vuit escenaris repartits pel centre de la ciutat. Destaquen els concerts de It's Not Not, Eduard Gener, Rubén Berengena Trio i Últim Elephant amb Hot Drinks


 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Girona, Barcelona, Dia de la Música

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.