FESTIVALS

Les cançons del 10è Sons del Món

Escolta la llista de Spotify de la desena edició del festival empordanès

Chambao inaugurarà el 24 de juny el festival que clouran Maria Arnal i Marcel Bagés el 5 d'agost

Cada actuació s'acompanyarà d'un vi de la Ruta DO Empordà pensat especialment per a cada formació

Tom Jones, Txarango, Estrella Morente i Els Amics de les Arts entre els confirmats al Sons del Món

| 21/06/2017 a les 16:00h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
Arriba una nova edició del Sons del Món Vi & Music, la cita que programa grups nacionals i internacionals i que els casa amb els vins de la Ruta del Vi DO Empordà; uns maridatges que convertiran les cançons de Txarango en un M'acabeu la paciència (del Celler Masetplana, de Garriguella) o els hits de Bustamante en el vi Mar Endins (del Celler Oliveda, de Capmany).
 

La programació es divideix en dues línies, segons el format. Pel que fa als directes de gran format, Chambao inaugurarà el festival actuant a Empuriabrava el 24 de juny. Castelló d'Empúries acollirà els concerts d'Estrella Morenete (el 7 de juliol), Els Amics de les Arts (8 de juliol) i Rosana (el 28 de juliol), mentre que Roses serà l'espai on actuaran Txarango i Gertrudis (el 21 de juliol), Tom Jones (el 22), Bustamante (el 29 de juliol) i Loquillo, que hi serà el 4 d'agost.

Pel que fa a la programació íntima, que acolliran diversos cellers empordanesos, Ramon Mirabet serà el 7 de juliol al Celler Vinyes dels Aspres, Paula Valls el 14 de juliol al Celler La Vinyeta, Pedro Guerra el 15 de juliol al Celler Martín Faixó, Judit Neddermann el dia 21 als Cellers d'en Guilla i el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés el 5 d'agost al Celler Espelt.

Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Bustamante, Estrella Morente, Sons del món, spotify, Llista, Tom Jones, Txarango, Els Amics de les Arts, Gertrudis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.