ACTUALITAT

Salva Racero deixa Lax'n'Busto

El cantant engegarà un nou projecte en solitari

Racero va debutar amb el grup fa 10 anys

Els vendrellencs estan enmig d'una aturada indefinida

Lax'n'Busto versionen «Que boig el món» en anglès amb Peter M. Smith

| 26/06/2017 a les 12:28h

Salva Racero al concert final dels 30 anys de Lax'n'Busto a la sala Razzmatazz
Salva Racero al concert final dels 30 anys de Lax'n'Busto a la sala Razzmatazz | Xavier Mercadé
Quan l'octubre del 2006 Pemi Fortuny va fer el darrer concert com a cantant de Lax'n'Busto a la sala La Mirona de Salt, la banda va anunciar que la seva història musical continuava, i que ja tenien substitut. Es deia Salva Racero, era amic de la formació i venia de treballar amb la companyia Dagoll Dagom. El 2007 va debutar als escenaris com a cantant de Lax'n, on ha estat durant els darrers 10 anys. El primer disc que va enregistrar amb la banda va ser Relax (Música Global, 2007), un treball produït per la nord-americana Sylvia Massy.

La seva última aparició en directe encapçalant la banda va ser el 4 de novembre del 2016, en un concert a la sala Razzmatazz de Barcelona, com a culminació de la gira #Lax30, amb la qual celebraven 30 anys de trajectòria. El grup va anunciar una aturada indefinida, que els allunya dels escenaris durant un temps, i que també ha servit per anunciar que Racero deixa la banda. Tot i això, el proper dissabte 1 de juliol Lax'n'Busto seran a l'escenari del Liceu de Barcelona formant part del programa especial d'El Suplement de Catalunya Ràdio des del Gran Teatre del Liceu. Per a l'ocasió, l'excantant del grup, Pemi Fortuny, tornarà a acompanyar-los com a cantant, per interpretar plegats "Les nits del Liceu".

Avui els vendrellencs han penjat un comunicat oficial des de la seva pàgina oficial de Facebook en el qual expliquen que, després de 10 anys treballant plegats, Salva Racero deixa la banda. Diu així:

Especial: Lax'n'Busto
Arxivat a: Enderrock, Salva Racero, Lax'n'busto, Lax'n, Lax

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.