Festival

El jazz s'escampa per València

El XXI Festival de Jazz del Palau de la Música de València programa concerts de diversos estils i formats fins al 15 de juliol

A més dels concerts al Palau, Jazz als Barris ofereix actuacions per tota la ciutat

Joaquín Achúcarro i M·A·P, portades d'estiu de 440Clàssica&Jazz

| 28/06/2017 a les 07:00h

Jorge Rossy i Javier Vercher
Jorge Rossy i Javier Vercher | Antonio Porcar / Festival de Jazz Palau de la Música
El XXI Festival de Jazz del Palau de la Música de València va aixecar el teló el 16 de juny passat amb Paquito D'Rivera acompanyat de l'Orquestra de València. El 25 de juny va ser el torn dels vents de Jorge Pardo, i avui, dimecres 28 de juny, es podrà escoltar un altre jazzista de primera, el trompetista australià James Morrison, al capdavant del seu quartet.

Al llarg de les properes setmanes, els concerts d'estrelles internacionals al Palau es combinaran amb el XVIII Seminari Internacional de Jazz (del 4 al 7 de juliol), la sessió infantil Jazzejant amb Xiquets (9 de juliol), jam sessions d'entrada lliure (del 5 al 8 de juliol) i la final del concurs Jazz Jove (12 de juliol).

Propostes genuïnes i jams als barris
Pel que fa a les actuacions al Palau, destaquen entre altres propostes ben genuïnes, com ara les actuacions del multiinstrumentista barceloní Jorge Rossy amb el saxofonista madrileny Javier Vercher, presentant el seu projecte Filantropia (7 de juliol); la poderosa Sedajazz Big Band presentant la innovadora obra Compendium, sota la direcció de Jesús Santandreu (8 de juliol), i l'interessantíssim projecte de jazz amb arrels valencianes Tarquim, capitanejat pel jove saxofonista Pau Vidal (14 de juliol).

A més, la programació Jazz als Barris durà actuacions gratuïtes a diversos espais de la ciutat com la plaça de la Mare de Déu, el Campanar de la plaça de l'Església, el Passeig Marítim, la plaça del Mercat i el Perellonet del Passeig de les Goles. Igualment d'entrada lliure seran les jam sessions que es programaran al hall dels Tarongers del Palau, i també als locals La Vitti, El Deslunao, Café Mercedes, Gestalguinos, Jimmy Glass i No Hay Nada Mejor Que 27 Amigos.  

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, jazz, palau de la música de valència, València, Jazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.