concert

A la venda les entrades del concert de Shakira a Barcelona

El concert de la cantant colombiana a la capital catalana se celebrarà el 25 de novembre

L'artista farà una gira mundial per presentar el seu últim disc, 'El dorado'

Ricky Martin al Palau Sant Jordi

| 30/06/2017 a les 10:00h

L'anterior actuació de Shakira a Barcelona va ser el 29 de maig del 2011 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys
L'anterior actuació de Shakira a Barcelona va ser el 29 de maig del 2011 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys | Xavier Mercadé
Han passat sis anys des de l'últim gran concert de Shakira a Barcelona –el 29 de maig de 2011 a l'Estadi Olímpic Lluís Companys–. Seria estrany que la gira mundial que realitzarà durant l'hivern no passés per Barcelona, la seva ciutat actual.

La cantant colombiana va oferir un concert sorpresa en petit comitè el passat 8 de juny al Convent dels Àngels de Barcelona i tornarà a la Ciutat Comtal el 25 de novembre al Palau Sant Jordi, en el marc de la gira El dorado World Tour

Les entrades estan a la venda des d'aquest divendres 30 de juny i es poden adquirir a través del portal de Live Nation a un preu que oscil·la dels 41 als 237 euros (sense despeses de gestió). 



El dorado (Sony Music, 2017) és l'onzè disc d'estudi de Shakira, que a banda d'incloure senzills ja publicats com "La bicicleta", "Me enamoré" o "Chantaje", conté cançons noves, entre les quals "Amarillo", on canta una paraula en català: 'T'estimo'.

Shakira també presentarà el disc a Colònia (8 de novembre), París (10 de novembre), Esch-sur-Alzette (11 de novembre), Vorst (12 de novembre), Montpeller (16 de novembre), Bilbao (17 de novembre), Madrid (19 de novembre), Lisboa (22 de novembre), la Corunya (23 de novembre), Lió (28 de novembre), Munic (30 de novembre), Milà (3 de desembre) i Zuric (4 de desembre). 

 
Arxivat a: Enderrock, barcelona, palau sant jordi, shakira

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.