Festivals

Engega una nova i multitudinària edició del Canet Rock

La cita canetenca proposa 12 hores de música al llarg de l'1 de juliol

Txarango, Itaca Band, Els Amics de les Arts, La iaia, Hora de Joglar i Zoo hi presentaran els seus nous discos

Miquel del Roig: «El millor disc d’aquest any és el de Txarango»

| 01/07/2017 a les 06:47h

Txarango
Txarango | Xavier Mercadé
Un escenari mític des dels anys setanta i la música catalana més popular al llarg de 12 hores ininterrompudes són les claus de l’èxit d’una proposta multitudinària. La cita canetenca, que tindrà lloc avui dia 1 de juliol, arriba a la màgica quarta edició en plena forma i amb la presència de 15 bandes que estan d'actualitat.

Els nous discos de TxarangoItaca BandEls Amics de les ArtsLa iaia, Hora de JoglarZoo són els principals reclams d'una cita que també portarà Jarabe de PaloGossosBuhos i el veterà cantautor Miquel del Roig, a més dels punxadiscos Ernest Codina i PD Busquets.

La majoria de les formacions anunciades presentaran nou disc al festival, però algunes faran concert especial, com Sopa de Cabra, amb Els èxits de Sopa. Com l’any passat van fer Els Pets, aquest 2017 la banda de Gerard Quintana s’inscriu a la campanya de Catalunya Ràdio perquè els oients escullin quines cançons volen sentir al concert del Canet Rock. 

Per últim, tradicions anuals com la cançó de La Trinca a càrrec de Josep Maria Mainat a la guitarra tampoc faltaran enguany. L’associació amb el moviment Cultura amb Causa es materialitzarà per primera vegada en aquesta edició amb accions durant el festival relacionades amb el drama dels refugiats. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Miquel del Roig, Hora de Joglar, Zoo, La iaia, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Txarango, Canet Rock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.