Born de Cançons

El Born de Cançons tanca la temporada amb Sense Sal

El cicle de concerts del Born CCM clou la primera part de l'any dedicada a les veus de dona

Els terrassencs Sense Sal presentaran avui el seu darrer disc 'Només tenim la veu'

Sense Sal, la veu més electrònica

| 30/06/2017 a les 13:00h

Sense Sal
Sense Sal | Álvaro Sanz
El cicle de concerts Born de Cançons tancarà avui amb Sense Sal la primera part de la temporada 2017, programada sota la direcció artística del Taller de Músics i Grup Enderrock, que presentava 18 concerts dedicats a propostes femenines i veus de dona. Aquesta va ser la innovadora linia de programació anunciada a l'inici de la temporada pel comissariat de Programes de Memòria de l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Vinyes, com a iniciativa singular, de format únic i amb la voluntat de promoure produccions pròpies impulsades pel centre.

Enguany el cicle –que concilia a través de Sol Roig els recitals amb els vins de les DO catalanes i la participació d'Incavi– ha tingut més d'un 85% d'ocupació, i es van exhaurir les entrades dels concerts de Dolo Beltran i Joan Chamorro amb La Màgia de la Veu & Jazz Ensemble. Aquesta és la tercera temporada del Born de Cançons, que es va iniciar la temporada 2014-15 amb una cinquantena de grups, entre els quals Joana Serrat, Mazoni, Lax'n'Busto, Roger Mas o Obeses.

La programació d'aquesta última edició ha vingut marcada per una clara aposta per les veus femenines catalanes de tots els estils com Dàmaris Gelabert, Dolo, Roba Estesa o Mireia Vives & Borja Penalba. També s'hi han pogut veure des de Bikimel fins a Les Sueques, passant per Núria Garcia o Les Kol·lontai. El cicle està pendent ara de la disponibilitat del Born CMM per anunciar la programació de la segona part de la temporada compromesa fins a final d'any, i amb la voluntat expressada públicament de continuïtat per als propers anys.

Mestissatge amb Sense Sal
Avui divendres 30 de juny els egarencs Sense Sal seran els darrers escollits per actuar al Born de Cançons. El jove grup –que inclou la cantant Alícia Rey, la violinista Ana Moya i la tecllsta i acordionista Cristina Martinez– ha publicat aquesta primavera Només tenim la veu (Música Global, 2017), un quart disc madur però festiu que s'endinsa en territoris fins ara inexplorats per la banda com l'electrònica o els sons llatins. L'entrada al concert val 6 euros anticipada i 10 euros a taquilla, i l'hora d'inici serà a les 20 h.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Born CCM, concert, cicle, Sense Sal, Born de Cançons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.