Estrena

«Te vendré a cercar», el nou single de Xanguito amb Pau Debon

El músic de Bunyola enceta la seva carrera amb música pròpia acompanyat d'una banda que camina a pas de swing, rumba i folk potent

A la nova cançó l'acompanya l'excantant d'Antònia Font

| 04/07/2017 a les 07:35h

Xanguito
Xanguito | Arxiu de l'artista

Xanguito és el nom artístic de Joan Muntaner, músic que ha recorregut l'illa de Mallorca a bord del projecte Pirates Pirats i el Duo Muntaner, on s'acompanya del seu cosí, Miquel Muntaner. Aquest 2017 es llança a les aigües de la composició i acaba de facturar el seu primer treball, Beix (autoeditat 2017). Abans de la sortida aquest dimecres 5 de juliol, a Enderrock.cat n'estrenem la cançó "Te vendré a cercar", que ha tingut la col·laboració de l'antic vocalista d'Antònia Font, Pau Debon.

El músic, ben present als escenaris de l'illa, sorprèn encarant la seva carrera amb composicions originals. Xanguito va ser seleccionat enguany per participar a les Festes de Sant Sebastià de Palma amb el seu projecte, fet que el va fer decidir-se per escriure cançons pròpies i tal vegada tirar endavant un projecte original.

Dit i fet: Muntaner ha enregistrat entre gener i juny el seu primer disc, Beix, a les ordres dels germans Tejedor (Casa Rusa) als seus estudis de Lloret de Vistalegre. A Enderrock.cat n'estrenem un tema ben especial on té la col·laboració de Pau Debon –excantant d'Antònia Font–, "Te vendré a cercar", una cançó lluminosa i potent que convida a cantar. 
 


La de Pau Debon no ha estat l'única col·laboració de Beix, però sí una de les més sentides. "Em deixo influenciar per tota la música que m'arriba", explica el músic sobre els artistes que l'inspiren. "Al disc hi tenim rumba, swing, country, pop... però posats a dir grups i artistes, en català destacaria Albert PlaPeret, SerratAntònia FontJoan Miquel Oliver i Cris Juanico. I de l'àmbit internacional, Django Reinhardt, Norah Jones i Damien Rice."

Amb ganes de mostrar les cançons, el grup posarà el disc en escolta i descàrrega lliure al seu web aquest dimecres 5 de juliol. Del seu futur més proper en revela poques coses: "El projecte de futur principal és que tothom es descarregui el disc, des de Mallorca fins a Pequín. Un cop tot el planeta l'hagi sentit, si la gent en demana més, farem un segon disc".

A partir de demà, 5 de juliol, podràs descarregar l'àlbum sencer a www.xanguito.com

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, cançó, estrena, Xanguito, Pau Debon, Antònia Font, single, Te vendré a cercar

COMENTARIS

i això només és el primer single!

Adrián, 04/07/2017 a les 13:07

Que passada de disc que us heu currat. Quines ganes de poder sentir-lo sencer!!!

i això només és el primer single!

Adrián, 04/07/2017 a les 13:11

Que passada de disc que us heu currat. Quines ganes de poder sentir-lo sencer!!!

fabulós

Mallorquina, 04/07/2017 a les 14:23

Estic impacient per escoltar aquest gran artista!

Xanguito...enhorabona!!!

Anònim, 04/07/2017 a les 16:08

Amb ganes de sentir tots els temes!!!! 😄

Wooouu

Caroline+, 04/07/2017 a les 17:43

Que maco!

Grande Xanguito!

Sóc l'Isaak, 08/08/2018 a les 16:02

M'encanta! estic aprenent català i aquesta cançó és una de les meves favorites sense cap dubte. 🙌🎶

ajuda!!!

Xanguito Powe, 05/10/2018 a les 09:39

m' encanta, pero m'agradaria saber quin és el tema principal d'aquesta cançó tan maravellosa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.