Enderrock TV

Pachawa Sound i Cris Juanico a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Cox, Ayora i Criatures

| 03/07/2017 a les 16:00h

Pachawa Sound seran aquest dilluns a l'Enderrock TV
Pachawa Sound seran aquest dilluns a l'Enderrock TV | Arxiu de l'artista
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Pachawa Sound, Cox, Cris JuanicoAyora i Criatures.

Dilluns d'alliberacions. Els maresmencs Pachawa Sound porten uns mesos molt enfeinats amb concerts a Catalunya, el País Basc i França. Estan presentant el seu disc de debut, Elemental (U98 Music), i vindran al plató d'El Punt Avui TV a tocar el single més ballable d'aquest treball, "Deixa't portar". L'electrònica festiva es col·loca en cançons de caire mediterrani i relaxat i creen un estil molt propi, l'estil Pachawa.

Dimarts de viatges de tornada. Sergi Cochs és l'artífex del projecte Cox, que des dels anys noranta es mou sense aturador per arreu del món. L'últim disc del català, però, explica com n'està de fart de la ciutat de Barcelona, lloc on viu des de ja fa uns anys. Per realitzar aquesta catarsi vital ha compost Más brillante que el mismo sol (Kasba Music), i a en Enderrock TV en tocarà "Soñé", que es podrà escoltar a Formentera, on l'artista farà una petita gira de quatre concerts aquest estiu.

Dimecres de retrospectives. Aquest dia trepitjarà el plató d'Enderrock TV el cantant menorquí Cris Juanico, que acaba de publicar el primer recopilatori de la seva trajectòria en solitari. Per celebrar els seus 13 anys de carrera acaba de publicar 13 (Miriscolti, 2017), un recull de tretze cançons desordenades que retraten els anys que porta Juanico en actiu. A la televisió tocarà "La mar", el primer tema del disc i antic èxit de Ja T'ho Diré; una cançó que ja té 20 anys.

Dijous de discreta alegria. Ayora és el projecte de Guillermo Ayora, que des de fa un any ha començat l'aventura de publicar un primer disc i començar a fer concerts amb una banda formada per noms destacats com Xarim Aresté o Miquel Sospedra. Hay más luz (Satélite K, 2016) és el primer disc del barceloní i una declaració d'intencions pel que fa a la cura de les lletres i a un optimisme mesurat que deixa marca a qui l'escolta. A Enderrock TV tocarà "Hola soy Godoy", just abans de fer de teloner de Jarabe de Palo al Festival de Pedralbes.

Divendres de tradició. La gralla i l'acordió diatònic són els protagonistes de la proposta que presenten Criatures. La parella de Lliçà d'Amunt i Figueres recupera la música d'arrel catalana amb una delicadesa i humilitat que només es poden assolir quan els músics són molt amics entre ells. L'Ivó i en Marçal vindran a presentar el seu primer disc, Taumàtrop (Picap, 2017), tocant la cançó "Smoni d'Ícar".

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. 
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Criatures, Ayora, Cox, Cris Juanico, Pachawa Sound, Enderrock TV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.