Festivals

Les músiques d'arreu es reuneixen en una nova edició del festival Cruïlla

Engega el festival barceloní més eclèctic, del 7 al 9 de juliol

Jamiroquai, Txarango, Residente i El Petit de Cal Eril dibuixen un festival amb noms nacionals i internacionals

Els músics recomanen: quins concerts no et pots perdre al Cruïlla 2017?

| 07/07/2017 a les 10:45h

Dorian
Dorian | Arxiu del grup
Pop, fusió, folk-rock i electrònica de totes èpoques es combinaran en la nova edició del festival Cruïlla al Parc del Fòrum, una programació plural de grans noms nacionals i internacionals per satisfer amb comoditat els paladars més delicatessen. Engega el festival barceloní més eclèctic, del 7 al 9 de juliol.

Dues nits intenses de cap de setmana i un diumenge per posar la cirereta al pastís són la recepta del Cruïlla, que enguany torna a portar caps de cartell internacionals de la talla de Jamiroquai, The Prodigy, Pet Shop Boys o Two Door Cinema Club. Tots ells actuaran a l'escenari Estrella Damm, que enguany es convertirà en una destil·leria sonora dissenyada pel director artístic i cineasta Lluís Danés.

La classe mitjana del festival proposa la cantautora americana Ani DiFranco, el músic suec AronChupa, la proposta reposada de l'anglès Benjamin Clementine, el raper i vocalista porto-riqueny de Calle 13, Residente, i l'austríac Parov Stelar, músic pioner de l'electroswing.

L'eclèctic festival també posa la mirada en els grups de casa nostra, i s'hi podran sentir els nous discos d'Enric Montefusco, El Petit de Cal Eril, Pau Vallvé o Txarango. Altres propostes són les de la nouvinguda Luthea Salom, els foguejats Dorian, un Carlos Sadness que fa parada a la seva Barcelona després de voltar per l'Amèrica Llatina, els festius Oques Grasses i La Raíz o la interessantíssima col·laboració entre Niño de Elche amb Toundra, sota el nom d'Exquirla. Alguns ens explicaven, fa unes setmanes, quins concerts aniran a veure al festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cruïlla, festivals, Enric Montefusco, Txarango, El Petit de Cal Eril, Oques Grasses, La Raíz, Jamiroquai, Parov Stelar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.