Festivals

Tot a punt per aixecar el teló de la 31a edició del Festival de Peralada

El Béjart Ballet Lausanne inaugura una nova edició de la cita, més que consolidada

| 06/07/2017 a les 12:10h

Imatge il·lustrativa
Un cop celebrada la trentena edició, el conjunt medieval del Castell de Peralada celebra de nou una cita consolidada, on l'òpera i la dansa es mantenen com a grans fonaments de la programació. Enguany s'hi celebraran 23 espectacles, per refrescar les nits de la Costa Brava. El tret de sortida serà el 6 de juliol a càrrec del Béjart Ballet Lausanne, presentant un espectacle que la companyia suïssa ha creat per homenatjar el que va ser el seu mestre i fundador en l'any en què es commemora una dècada de la seva mort.

La troupe del Béjart Ballet Lausanne arriba al festival per protagonitzar la nit inaugural amb un espectacle que s’estrena a Catalunya i que estarà farcit d’emocions, de sentiments i de records. Seran dos dies de funcions, el 6 i 7 de juliol, en els quals la companyia farà un bonic homenatge al reconegut coreògraf marsellès Maurice Béjart.

La programació del festival s'allargarà durant algunes setmanes, i també portarà la soprano sud-africana Pretty Yende, la soprano guipuscoana Ainhoa Arteta amb l'Orquestra Victòria dels Àngels, el pianista barceloní Ignasi Cambra o el tenor líric-dramàtic Gregory Kunde, entre molts altres.
Especial: Festivals
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, festivals, 440, Béjart Ballet Lausanne, Festival Castell de Peralada, inauguració, Peralada, 440Clàssica&Jazz, clàssica

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.