Festivals

Totes les novetats del Beatles Weekend

La 12a edició ret homenatge als 50 anys de Sgt. Pepper's i ofereix un espectacle jazzístic al voltant del 'White Album'

| 06/07/2017 a les 13:00h

Roda de premsa a la Moby Disk de Girona
Roda de premsa a la Moby Disk de Girona | Jordi Novell
La 12a edició del Beatles Weekend es presenta plena de novetats. La botiga de discos Moby Disk de Girona ha acollit aquest matí la roda de premsa amb l'anunci de tots els detalls del festival empordanès, que enguany estarà dedicat a la commemoració dels 50 anys del disc Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Parlophone, 1967) amb concerts, passis de pel·lícules, tallers, activitats i exposicions.
 
El festival presentarà la superbanda Estartit Beatles Tribut Band, creada expressament per a l'ocasió, que recrearà íntegrament el disc Sgt. Pepper's i altres temes de l'època. Sota la direcció musical de Roger Gascon, la banda estarà formada per Jaume Pla Mazoni (veu, guitarra, teclats), Olalla Wallin (Chet, veu, teclats, violí), Jordi Bastida (TrauEls Pets, guitarra, veu), Núria Botia (Trau, baix), Roger Gascon (The Lazy LiesChet, veu, bateria, teclats), Ester Umbert (violoncel, veus), Lluc Casares (The Gramophone All Stars, saxo, clarinet, flauta) i Pol Omedes (trompeta), amb les col·laboracions de Xavi Artigas (Trau, veu, piano), Pau Torrents (Trau, veu, bateria, percussió) i Gerard de Pablo (Pantaleó, veu).

El mateix dissabte 8 de juliol, a partir de les 22 h, també actuaran el pianista Nito Figueras i la banda de Laura Simó, liderada per ella mateixa com a veu principal i amb la companyia de Santi Ursul (baix), Micky Izquierdo (bateria) i Guim Garci (saxo). La bansa presentarà White Pepper, un espectacle en clau jazzística que versionarà els millors temes dels discos Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Parlophone, 1967) i el posterior White Album (Parlophone, 1968).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.