Festivals

El Feslloch és la gran festa musical en valencià i comença avui

De dijous a dissabte Bel s'omplirà de grups com Roba Estesa, Animal, Ebri Knight, Oques Grasses, Doctor Prats, Manel o Zoo

| 06/07/2017 a les 13:40h

Josep Nadal, Feliu Ventura i Xavier Sarrià oferiran un recital a tres bandes al «Feslloch a banda»
Josep Nadal, Feliu Ventura i Xavier Sarrià oferiran un recital a tres bandes al «Feslloch a banda» | Koratge
Hi ha pocs festivals que puguin reunir tants caps de cartell junts com el Feslloch. Prop del desèrtic Aeroport de Castelló s'hi celebra aquest festival que del 6 al 8 de juliol omple la població de Benlloch de música reivindicativa exclusivament cantada en valencià. L'associació Cultural Feslloch porta una dècada organitzant aquest festival, que s'ha convertit en una cita obligada per molta gent. 

Al cartell d'aquest any hi trobem grups valencians com Mireia Vives i Borja Penalba, El Diluvi, Zoo, Smoking Souls, Gener o La Fumiga, i també de catalans com Manel, Doctor Prats, Oques Grasses, Ebri Knight, Roba Estesa, Pepet i Marieta, Les Kol·lontai o Animal. El festival també aposta per propostes inèdites molt lligades a l'escena valenciana com el projecte Feslloch a banda, on faran un recital a tres Xavi Sarrià (Obrint Pas), Josep Nadal (La Gossa Sorda) i Feliu Ventura (Vertigen).

L'entrada d'avui dijous costa 15 euros i les de divendres i dissabte 20 euros per dia. El Feslloch té una zona d'acampada i moltes activitats paral·leles que s'aniran succeint per tot el poble. L'esport té molt de protagonisme a la programació, ja que s'organitzen diversos campionats de diferentes modalitats perquè els assistents també estiguin en forma els dies de festival. Per consultar el programa complet i amb tot detall el web del Feslloch és molt útil.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Zoo, Doctor Prats, Oques Grasses, Manel, Ebri Knight, Animal, Roba Estesa, Castelló de la Plana, festivals, Feslloch

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.