Concert

El Beatles Weekend arrenca aquest dissabte amb ganes de pebre

El plat fort de la dotzena edició del festival és el concert de L'Estartit Beatles Tribut Band amb Mazoni, Roger Gascón i membres de Trau i The Gramophone Allstars

| 08/07/2017 a les 12:45h

The Beatles
The Beatles | Arxiu Apple / EMI
Aquest dissabte arrenca la dotzena edició del festival original dedicat al quartet de Liverpool, dirigit per Ramon Moreno. Enguany se celebrarà el 50è aniversari del mític disc 'Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band' (Parlophone, 1967) a ritme de jazz, rock i sardanes amb una banda especialment creada per a l'ocasió. 

Si bé cada disc dels Beatles ha suposat un punt i a part en la història del pop, l’1 de juny de 1967, amb la sortida del Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band (Parlophone, 1967), va marcar una de les dates més rellevants de la música popular. El dissabte 8 de juliol hi haurà un doble concert dedicat a commemorar aquest cinquantè aniversari.

La vetllada començarà amb White Pepper, un quintet creat per a l’ocasió i encapçalat per la cantant de jazz Laura Simó i el pianista Nito Figueras. Des de la passió pel disc, Simó interpretarà algunes de les perles tant del Sgt. Pepper's com del White Album dels de Liverpool.

Seguidament la plaça de la Llevantina acollirà L’Estartit Beatles Tribut Band. Retran homenatge a un disc que inclou mítiques peces com “Lucy in the Sky with Diamonds”, “Getting Better” o “A Day in the Life”. De ben segur que aquests temes formaran el gruix del repertori de L’Estartit Beatles Tribut Band. La formació, liderada pel músic i productor Roger Gascón (The Lazy Lies, Chet), homenatjarà l'àlbum. El barceloní s’acompanyarà a l’escenari de Mazoni, membres de Trau i The Gramophone Allstars i una secció de vents i cordes.

Diumenge 9 de juliol
La darrera jornada de la dotzena edició del Beatles Weekend a l’Estartit s’obrirà amb una banyada solidària per l’esclerosi múltiple a la Platgeta. Durant la tarda les famílies podran participar amb els menuts de la casa a tallers gratuïts a la plaça The Beatles amb La Xarranka, en un espectacle de màgia i a una cercavila pels carrers del centre a càrrec de The Beatles Marxing Band. A les 19 h a la plaça de l’Església hi haurà una ballada de sardanes en clau Beatles i, per acabar, el concert de cloenda, que s’anunciarà quan s’acosti la data.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, beatles, 50 anys, aniversari, discos, Beatles Weekend, Beatles, sorteig, tribut, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.