Enderrock TV

Obeses i Ós Bru a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Txell Sota, Alex Bass i Valentí

| 10/07/2017 a les 15:05h

Obeses amb l'orquestra que fa possible l'espectacle  «Ombres i Maduixes»
Obeses amb l'orquestra que fa possible l'espectacle «Ombres i Maduixes» | Eduard Morató
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Obeses, Txell Sota, Ós Bru, Alex Bass i Valentí.

Dilluns verdaguerians. Els osonencs Obeses porten uns mesos d'estrena de l'òpera Ombres i maduixes, basada en les obres autobiogràfiques de Verdaguer. Arnau Tordera protagonitza la primera experiència operística de la banda, ja que ha arranjat tota la part musical de l'obra. A Enderrock TV tocaran "Lo cor de l'home es una mar", abans de presentar en concert l'obra al Festival Alta Segarra.

Dimarts de literatura cantanda. Es presenta al programa la cantautora Txell Sota amb el disc No sembles tu (autoeditat, 2016) sota el braç. Aquest àlbum de debut ens dona la benvinguda al món poètic i autoreflexiu de la barcelonina, que després d'anys dedicats a la interpretació i al doblatge s'atreveix a fer un pas ferm en el món de la música. A la televisió ens delectarà amb la cançó "Un dia qualsevol".

Dimecres de pop translúcid. Tres cosins, tres amics i tres músics als quals agrada Radiohead i les guitarres cristal·lines i punyents. Aquesta ve a ser una bona carta de presentació d'Ós Bru, grup liderat per Roger Torrents i que enguany ha tret el seu segon disc després de quatre anys d'inactivitat: Hvala (The Indian Runners, 2017). A Enderrock TV tocaran "Hvala part. 1"una de les últimes cançons d'un disc del qual es gaudeix a foc lent, assaborint-ne tots els detalls instrumentals i les lletres obertes a múltiples interpretacions.

Dijous de relaxació musical. El ritme pausat d'Alex Bass serà perfecte per començar a planificar el cap de setmana. El músic es troba a mig camí entre Barcelona i Kingston, d'aquí ve la combinació de reggae i pop del seu disc de debut, Bassically (Kasba Music, 2017). Aquest estiu Bass té l'agenda atapeïda amb concerts per tota la península, entre els quals el pas pel festival Rototom de Benicàssim. Aquesta jove promesa dels sons jamaicans a Catalunya tocarà la cançó "Love What You Do" al programa.

Divendres de memòria. El dream-pop és el vehicle que utilitzen els ja experimentats Valentí (exmembres d'Anímic, Samitier i Ana És Un Koala) per transmetre els combatents missatges del seu primer disc, Any de meteors (The Indian Runners, 2017). Les atmosferes sonores es combinen amb lletres que parlen d'històries familiars que representen als oblidats, aquells que no surten mai a la foto de la història. A Enderrock TV tocaran la cançó "Aquí treballava l'àvia".

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. 
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, Pachawa Sound, Cris Juanico, Cox, Ayora, Criatures

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.