Actualitat

Aspencat prepara l'adéu definitiu amb un comiat de set concerts

Onze anys i cinc discos després, la banda aparca la furgoneta

La festa final serà el 21 d'octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona

| 12/07/2017 a les 11:59h

Aspencat
Aspencat | Bernat Almirall
S'acosta l'hora d'aparcar les furgonetes per a Aspencat. Ja fa 11 anys que els de Xaló van començar a traçar el camí que els ha erigit com a hereus de la generació dels desapareguts Obrint PasLa Gossa Sorda Orxata, de la música de protesta cantada en català i facturada al País Valencià. Ara, cinc discos i 600 concerts després, la banda ha decidit aturar les màquines de manera indefinida en finalitzar aquesta darrera gira en què estan immersos.

Abans, però, n'han preparat una de grossa, amb set festes de comiat al costat del públic que els ha acompanyat al llarg del viatge. Tal com diu el cantant Kiko Tur en el comunicat del grup: "Necessitem fer una parada que no sabem quan durarà i volem escriure aquest capítol tan important de la nostra història amb la nostra gent. Per això aquesta minigira de comiat porta el títol La història és nostra... per sempre! Volem rememorar cada plaça i cada nit que hem encès junts durant tots aquests anys. Agafar-nos de la mà i brindar tots plegats per hui i per demà".

La banda de la Marina farà aquests set concerts especials de comiat a la tardor, i la traca final serà una gran festa a la sala Razzmatazz, en el marc del cicle Curtcircuit, el dissabte 21 d'octubre. Si bé les sorpreses del comiat encara estan per anunciar, Aspencat s'acompanyarà als escenaris d'amics i amigues amb què la banda ha compartit escenaris, cançons i estudis de gravació. Aquestes són les parades que farà la gira La història és nostra per sempre:

29 de setembre – Bilbao (Stage Live)
30 de setembre – Palma (Es Gremi)
6 d'octubre – Madrid (Sala Penélope)
7 d'octubre – Santiago de Compostel·la (Sala Malatesta)
14 d'octubre – Xaló, Alacant
20 d'octubre – València (Plaça de Bous)
21 d'octubre – Barcelona (Sala Razzmatazz)
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Gossa Sorda, Obrint Pas, La història és nostra per sempre, Orxata, gira de comiat, Aspencat, País Valencià, Razzmatazz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.