Actualitat

La fira Trovam! – Pro Weekend amb El Diluvi i Els Amics de les Arts

El certamen programa més de 40 actuacions en directe

Enguany es vol consolidar com a epicentre de trobada per a professionals del sector al País Valencià

| 12/07/2017 a les 12:58h

El Diluvi
El Diluvi | Pau Romero
La cinquena edició de la Fira Valenciana de la Música, Trovam! – Pro Weekend, el punt de trobada musical al País Valencià, tindrà lloc entre el 9 i el 12 de novembre a diversos espais de la capital de la Plana amb una oferta musical de més de 40 músics valencians de la resta dels Països Catalans, entre els quals El Diluvi i Els Amics de les Arts.

Entre les propostes d'enguany es podran assaborir algunes propostes de proximitat, com les de Soledad VélezMusicantsVerdcelFunkiwisLas Víctimas CivilesSkizophonic o Sacromontesón, entre molts altres. A més, hi destaca la presència de Maria del Mar Bonet, que enguany celebra 50 anys d'escenaris

Els Amics de les Arts, amb la presentació del disc Un estrany poder (Sony Music, 2017), i el vocalista uruguaià Jorge Drexler, que publicarà un nou treball al setembre, formen part dels primers caps de cartell confirmats. També hi seran Maria Arnal i Marcel BagésSESNiña Coyote eta Chico TornadoBuhosPavvla i Marion Harper.

La Fira Valenciana de la Música
L'esdeveniment, que se celebra des de l'any 2013, vol donar a conèixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada per a professionals del sector. A la Fira Trovam! d'enguany, que l'organització vol consolidar com el certamen professional més important de la indústria musical al País Valencià, se celebraran actuacions en directe, debats i conferències, amb presència de tots els agents que formen part de la cadena de valor musical local.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Els Amics de les Arts, El Diluvi, Comunitat Valenciana, Fira Valenciana de la Música, Fira Trovam!, Castelló, trobada professional, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.