Actualitat

Joan Dausà prepara una gira pels Estats Units i el Canadà

El músic visitarà cinc ciutats nord-americanes aquesta tardor

| 13/07/2017 a les 11:30h

Joan Dausà
Joan Dausà | Xavier Mercadé
Joan Dausà continua presentant les cançons arreu. El músic es troba immers en una gira internacional que recentment l'ha portat fins a diversos països europeus i també a l'Argentina, i ara continua amb un nou capítol de concerts a l'Amèrica del Nord, concretament als Estats Units i el Canadà. Del 8 al 23 de setembre, el de Sant Feliu visitarà Nova York, Washington, Los Angeles, Montreal i Toronto.

Aquest és el primer cop que Joan Dausà toca a l'Amèrica del Nord, on explica que busca "reunir bona part de la comunitat de catalans que hi viuen, també aprofitant que he adaptat les cançons del meu projecte a l'anglès". El músic comenta que, en els concerts fora de Catalunya, "la gran majoria del públic que ve és català, però sempre hi ha un reducte de gent local que són parelles, amics, companys dels catalans. Per ells presento el 50 per cent de les cançons en anglès, perquè puguin conéixer les meves històries, la meva música i la nostra cultura".

El darrer disc de Joan Dausà, On seràs demà? (Cameo), data de l'any 2014. Tot i això, el músic és críptic a l'hora de revelar quan podrem sentir nous temes: "Vaig preparant noves cançons i és possible que de cara a l'any vinent preparem alguna cosa, però encara no hi ha res tancat".

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Estats Units, Amèrica del Nord, gira, Joan Dausà, Canadà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.