Festivals

Les Kol·lontai, Joanjo Bosk, Gemma Humet i Cesk Freixas seran al Camallera Cançó d'Autor

El festival, que se celebra del 28 de juliol al 6 d'agost, ha fet públic el cartell

El festival multidisciplinar també oferirà xerrades sobre la contaminació de les aigües a l'Empordà o sobre Montserrat Roig

| 19/07/2017 a les 14:15h

Les Kol·lontai actuen el 28 de juliol al Camallera
Les Kol·lontai actuen el 28 de juliol al Camallera | Juan Miguel Morales
El Camallera Cançó d'Autor s'autodefineix com la 'República de les paraules crítiques', i veient el cartell que s'ha presentat avui de la novena edició del festival, la definició és encertada. Música, divulgació, tallers i reivindicació convergiran al petit poble de l'Empordà del 28 de juliol al 6 d'agost.

L'apartat musical ve encapçalat pel cor femení Les Kol·lontai, que actuaran el 28 de juliol. Les segueixen de ben a prop propostes com les de Juanjo Bosk (29 de juliol), Gemma Humet (30 de juliol), Landry el Rumbero (3 d'agost), Cesk Freixas (4 d'agost) i Dani Flaco (5 d'agost). En total, sis artistes que arribaran a Camallera amb ganes d'explicar-se a través de les cançons. 

A més d'aquestes propostes, la resta de la programació vol ser un complement necessari a la música. La taula inaugural anirà sobre La contaminació de les aigües subterrànies per nitrats a l'Empordà, amb alcaldes, tècnics, geòlegs i activistes que parlaran del tema el dijous 27 de juliol. El 6 d'agost hi haurà un clar homenatge a l'escriptora Montserrat Roig amb lectures i debats sobre la seva obra. Aquest mateix dia la poetessa Míriam Cano oferirà un recital anomenat Les noies d'octubre, i per a més endavant queden el taller de gelats, la presentació de l'assaig de Ramon Moreno La volta al rock a 33 revolucions o la Declaració Mediterrània de l'Esquerra Catalana. 

Per consultar els dies, hores i més detalls de la programació podeu anar al Facebook del Camallera Cançó d'Autor.

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cesk Freixas, Gemma Humet, Joanjo Bosk, Les Kol·lontai, festivals, Camallera Cançó d'Autor, Camallera

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.