440Clàssica

Vint anys de Nits de Jazz a Platja d'Aro

El festival s'allargarà fins a l'1 de setembre

Anna Luna Quintet, The French Swing All-Stars i Sloppy Beats són alguns dels reclams d'aquí a la cloenda

| 30/07/2017 a les 07:00h

Sloppy Beats
Sloppy Beats | Arxiu de l'artista
El de Platja d’Aro és un dels pocs festivals que porten grans noms del panorama jazzístic al país de manera totalment gratuïta per al seu públic. Cada estiu aplega prop de 20.000 espectadors i ja acumula més de 100 concerts en la seva història. Així, pels diversos escenaris del festival hi han passat artistes com el pianista català de renom internacional Ignasi Terraza, el saxofonista Llibert Fortuny o la jove promesa de la veu i la trompeta Andrea Motis. Amb actuacions arran de mar, enguany els concerts del cicle també es desplacen al bonic espai de la Masia Bas i a Castell d’Aro, on tindrà lloc la cloenda. El festival, que va engegar el passar 30 de juny i acabarà l'1 de setembre, es troba a la meitat de la seva programació. Aquests són tres dels concerts que no et pots perdre:

Anna Luna Quintet
18 d'agost, Platja Gran
Cantant, guitarrista i compositora, Anna Luna és una veu reconeguda en el jazz i la música brasilera del país. Al festival mostrarà la veu amb la qual la Jazz Station de Los Angeles li va donar el premi a segona millor cantant femenina el 2012.

The French Swing All-Stars
25 d'agost, Platja Gran
El saxofonista Michel Pastre és un dels cinc músics de swing francesos que formen The French Swing All-Stars. El trompetista Jérome Etcheberry, amb qui Pastre té una gran química als escenaris, també forma part de la formació. La completen Félix Hunot a la guitarra, Sebastien Girardot al contrabaix i Guillaume Nouaux a la bateria.

Sloppy Beats
1 de setembre, Plaça Lluís Companys 
El festival es desplaça de la sorra de Platja d’Aro cap a la població de Castell d’Aro per acomiadar-se amb l’actuació del grup català Sloppy Beats. Funk i jazz es donen la mà per crear ritmes de temes propis complementats de versions. Tot al més pur estil de grups referencials com Weather Report.
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.