Enderrock TV

Brams i Calmoso & The Black Fang a Enderrock TV

Aquesta setmana també passen pel programa Èxta6, Lluís Gómez i XavisS

Edurne Vega i La iaia a Enderrock TV

| 24/07/2017 a les 15:30h

Brams
Brams | Àlex Carmona
De dilluns a divendres l'actualitat dels Països Catalans arriba a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV. Els grups protagonistes d'aquesta setmana són Èxta6Lluís GómezCalmoso & The Black FangXavisS i Brams.

Dilluns d'humilitat. El rock no passa de moda i continuen apareixent grups que fan bandera del gènere per excel·ència de la segona meitat del segle XX, un d'aquests grups és Èxta6 que venen a Enderrock TV a presentar el seu primer disc Viure ràpid (RGB Suports, 2017). El sextet va guanyar al 2014 el Concurs Connecta que li va servir per tocar a llocs com l'Acampada Jove. A la televisió tocaran la cançó "Deliris d'èxit". 

Dimarts de cordes. El reconegut banjista, violinista i mandolista Lluís Gómez trepitjarà els estudis d'El Punt Avui TV per tocar la primera de les cançons del seu nou disc Dotze contes (Red Pig Recordings, 2017) que es titula "Virton 2014". Aquest últim àlbum engrandeix la causa de difusió del banjo que Gómez defensa no només des del seu projecte en solitari, sinó també impartint classes al prestigiós campus de Virton a Bèlgica o sent el director del festivals festivals Al Ras i el Barcelona Bluegrass Camp. 

Dimecres de groove de la Plana. Hip-hop, funk o jazz els castellonencs Calmoso & The Black Fang no tenen manies a l'hora de mesclar tots aquells estils negres que es puguin ballar des del minut 0 de tocar-los. El disc que presenten aquest any és Fanktazztic! (Autoeditat, 2017) sis cançons amb groove on es barreja la tradició instrumental de músics experts en música negra i la fluidesa verbal dels MC's. A Enderrock TV tocaran "Queda't amb Black Fang".

Dijous d'optimisme als 4 vents. Xavi Sánchez és XavisS, un música amb gairebé 10 anys de trajectoria que aquest any presenta el disc 4 (Picap, 2014). A Enderrock TV tocarà la cançó que obre el disc, "Les dues cares de la vida", i de la qual va presentar el videoclip ara fa unes setmanes a la web d'Enderrock. El reusenc començarà la gira de concerts a partir de la tardor perquè creu que la seva música quadra més amb les estacions fredes. 

Divendres de tradició reivinidicativa. Brams són un dels estandards del rock combatiu del país i fa molt poc que acaben de treure el seu darrer treball Demà (Música Global, 2017). Aquest catorzè disc té un enfocament més social que nacional, però no perd la lluita combativa del grup en les lletres de Titot. Al programa vindran el vocalista i el guitarrista David Rossell que tocaran "De les neus al palmerar". Aquest estiu la banda està en plena etapa de directes, aviat seran tocant a Itàlia però a l'agost tornen per fer concerts a Sant Salvador de Guardiola (4), Vilada (14) o Maspujols (19).

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. 
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, Brams, Calmoso & The Black Fang, Lluís Gómez, XavisS, Èxta6

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.