Actualitat

La CCMA difondrà les activitats de l'Aquelarre de Cervera

La festa del foc i la música tindrà com a protagonistes La Pegatina, Oques Grasses i Hora de Joglar

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Paeria de Cervera han firmat un acord de col·laboració

| 26/07/2017 a les 10:54h

Aquelarre de Cervera
Aquelarre de Cervera | Xavier Mercadé
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Paeria de Cervera han firmat un acord de col·laboració per difondre i promocionar les activitats festives i musicals que es duran a terme en el marc de l’Aquelarre 2017, la gran festa del foc i la música de les Terres de Ponent, que enguany celebra la 40a edició.

La Paeria de Cervera és l’entitat que organitza l’Aquelarre, considerada la festa del foc i la música més important de les Terres de Ponent, que aquest any celebra la 40a edició entre els dies 25 i 27 d’agost. La festa, que té un gran poder de participació popular i festiva, l’any passat va convocar més de 25.000 persones i va cremar més de 360 quilos de pólvora.

Entre els actes del 40è aniversari, que es van presentar ahir a la nit a l’església de Sant Domènec de Cervera, hi haurà un espectacle especial que invocarà el Mascle Cabró, a més de cercaviles amb els diables d’Els Carranquers de Cervera i el grup femení de percussió Band Tokades. Com és habitual, el cartell musical de l’Aquelarre es presenta en format de festival amb concerts en cinc escenaris, amb la participació destacada de La Pegatina, Oques Grasses i Hora de Joglar. Pel que fa a la programació diürna, estarà protagonitzada per l’Aquelarret i La Fira del Gran Boc.

L’acord institucional s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per al foment de la cultura, l’educació, la creació i la innovació.
Arxivat a: Enderrock, Aquelarre de Cervera, aquelarre, festivals, La Pegatina, Oques Grasses, Hora de Joglar, CCMA

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.