Actualitat

Joan Albert Amargós és el nou assessor artístic del Taller de Músics

El director i compositor és una de les noves incorporacions pel curs 2017-2018

| 26/07/2017 a les 14:00h

El compositor Joan Albert Amargós fitxa per l'equip docent del Taller de Músics
El compositor Joan Albert Amargós fitxa per l'equip docent del Taller de Músics
Joan Albert Amargós passarà a formar part de l'assessorament artístic De l'Escola de Música i de l'Escola Superior del Taller de Músics. El director i compositor s'incorpora, així, al nou equip docent de l'institució musical que s'està últimant pel curs 2017-2018.

Nascut a Barcelona el 1950, Amargós és instrumentista de piano i clarinet, activitats que combina amb la composició d'obres de cambra i simfòniques. La seva tasca com a arrenjador, orquestrador i compositor l'ha portat a treballar al món del cinema, el teatre, la televisió i la dansa. El seu treball va enfocat, especialment, en l'apropament a estils com el jazz i el flamenc. 

Amargós també va ser fundador i teclista del grup Música Urbana, amb el qual va enregistrar dos àlbums als anys setanta i al llarg dde la seva trajectòria ha col·laborat amb músics com Plácido Domingo, Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Carles Benavent, Miguel Poveda o Estrella Morente. L'Acadèmia de la Música l'ha premiat amb el Premi al Millor Arranjador i la Generalitat amb el Premi Nacional de la Música.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Albert Amargós, Taller de Músics, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.