Concerts

La màgia de Sant Magí arriba a Tarragona

Del 14 al 19 d'agost la capital del Tarragonès s'omplem de llum, foc, color i música

Entre les propostes musicals d'aquests dies hi trobem El Artriste. La Folkejada, The Blue Harvest o Alter Edgar

| 13/08/2017 a les 10:00h

Gossos tocaran el 13 d'agost
Gossos tocaran el 13 d'agost | Àlex Carmona
Les festes per excel·lència de Tarragona, juntament amb les de Sant Tecla, són les de Sant Magí, que comencen aquest diumenge 14 i acaben el proper dissabte 19. S'han programat més de 230 activitats en les quals destaquen els espectacles, els esdeveniments de caràcter tradicional i, com no podia ser d'altra manera, la música. 

Cada dia dels sis hi ha músicaen directe d'estils molt diferents, en espais de tota la ciutat i que a vegades es combina amb el teatre o altres disciplines. Diumenge 13 trobem l'home orquestra El Artriste, el grup de folk Riu, l'organista Christian Tarabbia, l'MC Fetitxe 13 i els rapers colombians Naturaleza Suprema.

El dilluns 14 tocaran els folkies Ginestà i els jamaicans de la Sènia Mascarats. Dimarts 15 es podrà escoltar el duet de corda BonJour, els napolitans enamorats de la música de la seva regió Ars Nova Napoli, l'espectacle que reivindica el folk titulat com La Folkejada i el punk-rock combatiu d'Extracto de Lúpulo.

El dia 16 només es podrà veure el concert dels debutants Mostassa que tocaran durant la festa de La Sindriada. Dijous, divendres i dissabte es presenten moguts amb concerts des de les 12 del migdia al Passeig de les Palmeres, hi tocaran: Undergroove, Alter Edgar, The Blue Harvest, Domson Chiquibraun, Saile Sakura, Angel Dust, Dubblo, The Soul Man Quartet. A més aquests dies se'ls hi han de sumar els concerts de Rumbes Canya, Radio Tributo (versions de Radio Futura), Sr Lufthansa i Bartomeu Mut

L'Associació de Músics de Tarragona també organitza el 18è Festival de l'Associació amb les actuacions de Gossos, Fito Luri i Joan Reig. Aquests concerts seran el dia 13 d'agost i donaran el tret de sortida a les Festes.

 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, concerts, Tarragona, Sant Magí

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.