Festivals

Foc, música i tradició: ja és aquí el quarantè Aquelarre

Oques Grasses, Pachawa Sound o La Pegatina aportaran el toc musical a la tradicional festa de Cervera

| 22/08/2017 a les 08:30h

Aquelarre de Cervera
Aquelarre de Cervera | Xavier Mercadé
Una de les cites més espectaculars de l'any musical i cultural de Catalunya arriba aquest cap de setmana. L'Aquelarre de Cervera és una tradició que no es pot perdre on el foc, les cercaviles i els personatges ancestrals com el Boc Cabró en són protagonistes. Però els dies 25, 26 i 27 no són només dies de grans representacions; la programació es complementa amb concerts que també són multitudinaris. 

Aquest any gairebé una desena d’artistes passaran per Cervera. El divendres 25 els osonencs Oques Grasses i els maresmencs Pachawa Sound pujaran a l’escenari de la fira del Gran Boc, i amenitzarà la nit el DJ Te Jodes i Bailas. El dissabte 26 el cartell s’eixampla amb La Pegatina, Pastorets RockHora de JoglarDe NocheThe Pink Goats i Ovella Xao, a més dels dijeis Campi qui Pugui, Versió Original i Espai Dj’s.

La música compartirà protagonisme amb el foc dels Diables de Cervera i altres col·lectius catalans dedicats a l’art del correfoc (com els Diables de Tarragona o els de la Colla Jove de Ribes). El servei de càmping, piscina i dutxa tornarà a estar disponible un any més, en la quarantena edició d’una festa que continua sent totalment gratuïta.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Cervera, Aquelarre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.