Festivals

El festival Connexions convoca la sisena edició i en revela el cartell complet

S'hi podrà veure Maika Makovski, Raúl Rodríguez, The Gramophone Allstars Big Band i un homenatge a les pel·lícules de Quentin Tarantino

La cita tindrà lloc entre el 5 i el 31 d'octubre

| 23/08/2017 a les 14:45h

Maika Makovski
Maika Makovski | Lores
El Taller de Músics torna a convocar una nova edició del festival Connexions, amb un total de 18 concerts que es repartiran entre la sala Apolo i el Taller de Músics 24, del 5 al 31 d'octubre. En aquesta sisena trobada, el festival continua connectant músiques i propostes, i per això presentarà nombroses produccions inèdites d’artistes consolidats amb altres propostes emergents i descobriments dels joves talents de l'escola.

L’avançament de la programació va revelar els noms de la mallorquina Maika MakovskiRocío Márquez & Fahmi AlqhaiRaúl Rodríguez i The Gramophone Allstars Big Band, a qui ara s'afegeixen 14 noms més, entre els quals destaca Mazoni, que actuarà amb l’Istanbul Street Ensemble, músics als quals va conèixer a la ciutat turca mentre enregistrava el seu documental NAVIGAM. Per primer cop (DDM Visual, 2016) i al qui ha convidat a venir a Barcelona.



Entre les formacions de nova creació que es donaran a conèixer durant el cicle, el compositor i guitarrista Javier Ruibal estrenarà una proposta exclusiva amb Mi sur, mi paisaje, envoltat d’un quintet de cordes del Taller de Músics. El compositor Joan Sanmartí també col·laborarà amb el Big Ensemble Taller de Músics, mentre que música, dansa i art es barrejaran amb TotalMusicLab. Per la seva banda, l’Apolo també serà l’escenari de presentació de Tarantino Connection, idea de la Young Effervescence Big Band i que s'inspira en vuit pel·lícules del director Quentin Tarantino.

La programació es completarà amb altres nou concerts al Taller de Músics 24, de la mà de músics estretament relacionats amb el Taller de Músics amb propostes fresques, originals i emergents: des del rock d’Infiesta fins a les composicions jazzístiques d’Alfred García, Néstor Giménez Quartet o les improvisacions de Gaspar-Savall-Novell-Pagés, passant pel pop-soul de Danae & Golo. La cançó d’autor hi tindrà una presència important amb la veu de la mallorquina Júlia Colom, el nou projecte de Sara Terraza & The Black Sheep, el trio de cantautores Marala i el conjunt de ritmes illencs d’Odette Tellería.
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.