enderrock sona

Joan Rovira i Intana a l'Enderrock Sona

Demana la teva invitació per al concert de dimecres 6 de setembre a la Damm

| 30/08/2017 a les 07:00h

Joan Rovira
Joan Rovira | Pianpli Foto
Joan Rovira és el protagonista de la revista Enderrock de setembre, i també el convidat al cicle Enderrock Sona. Dimecres 6 de setembre pujarà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per presentar en directe les noves cançons del disc Encara tenim temps (Satélie K, 2017), i et convidem a venir-hi. Només cal que omplis aquest formulari.

Coincidint amb l'arribada del seu nou treball, Rovira és el protagonista d'una nova cita de l'Enderrock Sona, el cicle de concerts que porta els artistes de portada de la revista a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (C/ Rosselló 515, Barcelona). Abans del showcase de Joan Rovira, el grup Intana, liderat per Núria Moliner, presentarà el seu debut discogràfic, un treball captivador de pop acústic i íntim, amb tocs d’americana i folk.
 
Hi vols anar? 
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona de dimecres 6 de setembre, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Damm s'obriran a partir de les 19.45 h.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, revista, Enderrock, Joan Rovira, Intana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.