Festivals

Qui havia dit que l'ukelele havia mort?

El Barcelona Ukefest vol reunir músics i aficionats de la petita guitarra hawaiana

Els dies 14 i 15 d'octrubre el CAT acollirà la primera edició d'aquest singular festival

| 31/08/2017 a les 17:39h

Clementina és una de les artistes que utilitza actualment l'ukelele
Clementina és una de les artistes que utilitza actualment l'ukelele | Carlos Monfort
L’ukelele és un instrument que no perd pistonada tot i que potser els seus millors anys ja hagin passat. L’època de Manel amb l’ukelele queda enrere, però hi ha gent que ja abans sentia devoció per l’instrument i que segueix sentint-la amb la mateixa intensitat. Els organitzadors del Barcelona Ukefest són alguns d’aquests aficionats de l’ukelele que han volgut reunir en un parell de dies músics i aprenents de l'instrument hawaià.
 
Els dies 14 i 15 d’octubre el CAT de Gràcia acollirà aquesta primera festa municipal de l’ukelele, amb concerts semiprofessionals d’aficionats de l’instrument, tallers on aprendre a tocar-lo, sessions obertes on la gent es podrà afegir o sessions de swing amb ukelele.
 
S’hi espera una gran afluència de públic, ja que alguns dels músics que vindran a tocar són internacionals (majoritàriament britànics com The Secret Ukelele Band, The Splintered Ukes i The Ukelele Kollective). Els artistes nacionals que seran al Barcelona Ukefest seran Alcuscús, Daniel y Nicolás, Ensamble de Cuatros, La Urkestra, Tukemuke, The Ukelet’s i Ukeladies.
 
Els concerts es faran el dissabte a la tarda, i el divendres i el dissabte al matí tindran lloc els tallers. El festival té un preu de 10 euros si l’entrada és anticipada i de 15 euros a taquilla. Els tallers es paguen a part, i per a tots s’ha de fer preserva al web de l’Ukefest.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, ukelele, Barcelona Ukefest, festivals, Barcelona, +

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.