Estrena

Esmorzar amb «Whispering Winds», la nova cançó de Matthew McDaid

Estrenem un avançament del primer disc del cantautor amb arrels al Collsacabra i a l'illa d'Irlanda

El primer concert de presentació d''Off the beaten track' serà el 14 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic

Els 19 discos de la segona meitat del 2017 (part II)

| 07/09/2017 a les 09:00h

Matthew McDaid debuta amb «Off the beaten track», el seu primer LP
Matthew McDaid debuta amb «Off the beaten track», el seu primer LP | Àlex Àlvarez
No es comencen tots els dies amb una nova cançó de Matthew McDaid, però aquest dijous de setembre ens trobem que de bon matí tenim la benedicció de "Whispering Winds". Cafè i folk són un bon esmorzar, i més quan saps que les properes setmanes t'esperen més grates sorpreses. El d'avui és només el primer avançament del disc de debut del cantautor de Rupit amb arrels irlandeses. Off the beaten track (Great Canyon Records, 2017) veurà la llum aquest setembre.



Sobre la cançó que estrenem avui, McDaid explica: "Va començar sent una carta d'ajuda per a un amic que no estava còmode al lloc on vivia i amb la vida en general". El que el músic del Collsacabra no s'esperava és acabar parlant de "la filosofia vital que sap que no tot és per sempre, que hem de saber gaudir de les coses bones, acceptar les dolentes i sempre tirar endavant".

El disc és el primer llarga durada després de l'EP de cinc cançons que Matthew McDaid va publicar el 2016. Off the beaten track serà editat pel segell de la cantautora Joana Serrat, que també ha ajudat el músic a les mescles juntament amb Alex Vivero. La masterització de les deu cançons s'ha dut al Canadà, amb l'enginyer Harris Newman, que ha treballat amb Arcade Fire i Vic Chesnutt, entre altres.

"Whispering winds" tenia una vestimenta molt més swing però, com reconeix McDaid: "Quan vam entrar a l'estudi vam veure de seguida que no funcionava i en tres hores la vam despullar, muntar i gravar un altre cop, i al final de la nit no sabíem ni què estàvem tocant. L'endemà ens vam llevar amb una bona sorpresa".

El primer concert de presentació del nou disc de Matthew McDaid serà el dijous 14 de setembre en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, a les 22 h a la Carpa Vermella.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Matthew McDaid, estrena, Whispering winds

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.