actualitat

iCat també Sona9 a la FM

La versió radiofònica del concurs de grups novells i emergents saltarà a l'emissora amb un espai renovat

| 06/09/2017 a les 15:00h

Ju, Marina Prat i Senyor Oca a la primera semifinal del Sona9, celebrada a l'Acústica
Ju, Marina Prat i Senyor Oca a la primera semifinal del Sona9, celebrada a l'Acústica | Carles Rodríguez
Els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el Sona9 radiofònic de la mà de Lluís Gendrau. Després d’una etapa a través d’iCat.cat, l'espai del concurs en antena ara ja es podrà escoltar per la freqüència modulada, una llarga reivindicació de tots els agents i activistes musicals.

Durant aquest mes de setembre el programa Sona9 tindrà com a convidats diversos protagonistes del concurs, entre els quals Lakaste, la banda liderada per Núria Castelló i guanyadora de l'edició del 2016, que hi serà en directe el proper dilluns dia 11.

Al llarg del setembre també s'hi podrà escoltar fragments dels concerts semifinals del 17è Sona9, que encara s'han de celebrar a les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i el BAM de les Festes de la Mercè a Barcelona.

A l’octubre, la versió radiofònica del Sona9 se centrarà en els concerts acústics dels grups que hagin accedit a la nova fase del concurs, una de les últimes proves per classificar-se per a la final, que tindrà lloc del 15 de novembre.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Lakaste, semifinals, Sona9, iCat, 17Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.