actualitat

Maria del Mar Bonet i Jaume Sisa, guanyadors dels Premis Altaveu 2017

Maria Arnal i Marcel Bagés, Zoo, Jordi Sabatés, el Festival Clòwnia i Senyor dels Llamps completen la llista de premiats d'enguany

| 07/09/2017 a les 20:30h

Els guardonats dels Premis Altaveu 2017
Els guardonats dels Premis Altaveu 2017 | Xavier Mercadé
Els Premis Altaveu ja tenen guanyadors: el jurat, format per músics, periodistes i professionals del món de la música, així com l’organització del festival, ha reconegut la nit del 7 de setembre set propostes musicals destacades d'enguany: Maria del Mar BonetJaume Sisa, Zoo, el duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés i el festival Clòwnia són alguns dels reconeguts, a qui cal sumar el músic Jordi Sabatés (Premi a la Trajectòria) i Senyor dels Llamps (Premi a la Millor Lletra per "Bon dia, Jordi").

Entre els premiats, els més veterans són Maria del Mar Bonet Jaume Sisa. De la primera se n'ha reconegut i commemorat els 50 anys als escenaris, celebrats enguany amb el disc Ultramar (Picap, 2017), mentre que del segon el jurat n'ha destacat un lúcid retorn. Els més joves, Maria Arnal i Marcel Bagés, han estat guardonats per haver estat considerats la proposta revelació de la temporada, mentre que dels valencians Zoo se n'ha considerat que el segon disc, Raval (Propaganda pel Fet!, 2017), avala una trajectòria molt potent.

El Festival Clòwnia i els seus organitzadors (Txarango, Èxits Produccions i Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses) han rebut el premi per "un model de festival diferent, basat en la multiculturalitat, la solidaritat i l’esperit crític i transformador", mentre que la basta trajectòria de Jordi Sabatés i els versos audaços de Senyor dels Llamps tanquen la llista.

La cerimònia d'entrega ha inaugurat la 29a edició del Festival Altaveu, que tindrà lloc del 7 al 10 de setembre a Sant Boi de Llobregat i portarà les actuacions de The Flamin' Groovies, Los Enemigos, Maria Arnal i Marcel Bagés, Kadhja Bonet, OMNI i Marco Mezquida Trio, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festival Altaveu, Jaume Sisa, Maria del Mar Bonet, Premis Altaveu, Sant Boi de Llobregat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.