actualitat

Txarango, Els Pets i Jarabe de Palo a la Festa per la Llibertat

Green Valley i Judit Neddermann també sonaran en concert durant la Diada

| 11/09/2017 a les 07:00h

Els Pets a la Festa per la Llibertat de 2014
Els Pets a la Festa per la Llibertat de 2014 | Xavier Mercadé
S'acosta la Diada i, com cada any, la música hi serà ben representada. El Passeig de Lluís Companys torna a repetir com a escenari de la Festa per la Llibertat que organitza Òmnium Cultural, i que enguany tindrà com a protagonistes Txarango, Els Pets i Jarabe de Palo, a més de Green Valley i la cantautora Judit Neddermann.

L'11 de setembre serà una jornada festiva, i les activitats començaran a les 11 del matí amb una programació per a tota la família: els petits podran ballar amb The Penguins, xalar amb la música de Guillem Roma, impressionar-se amb les titelles de Teia Moner i gaudir de l'espectacle teatral de la companyia Cia La Tal.



Un cop finalitzada la manifestació que convoquen Òmnium Cultural i l'ANC, a les 18.30 h, serà el torn dels grups més multitudinaris: Judit NeddermannGreen Valley, seguits d'Els Pets, Jarabe de PaloTxarango.

L'anunci de la participació del grup liderat per Alguer Miquel a la Festa per la Llibertat arriba només un dia després de l'estrena de la cançó de la banda "Agafant l'horitzó", que demana el sí per al referèndum de l'1 d'octubre i que ha tingut les col·laboracions de Gemma HumetAspencatCesk FreixasLes Kol·lontai i Ascensa Furore.
Arxivat a: Enderrock, Festa per la Llibertat, Diada, Els Pets, Jarabe de Palo, 11 de setembre, independència, Txarango

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.