Videoclip

Guillem Roma i Judit Neddermann connecten aquí i en una realitat paral·lela

Estrenem el videoclip de "Realidad paralela", cançó de l'últim disc de l'osonenc

La veu de Judit Neddermann s'entrellaça amb la de Roma en un bolero clàssic que sona atemporal

| 12/09/2017 a les 15:00h

Judit Neddermann i Guillem Roma comparteixen la cançó «Realidad paralela»
Judit Neddermann i Guillem Roma comparteixen la cançó «Realidad paralela» | Alba Roma
Guillem Roma i Judit Neddermann són vells amics. En els darrers anys han anat forjant una relació d'amistat a través de diverses col·laboracions creuades on salta la química. La més recent és la que ha tramat Roma per al seu últim disc, Connexions (autoeditat, 2017), on canta el bolero "Realidad paralela" amb la cantant de Vilassar de Mar.

Justament avui es publica el videoclip d'aquesta cançó, que ha estat dirigit pel mateix Guillem Roma i on ens parla de l'eternitat dels amors passats, imaginats o somiats però que sempre existiran en algun racó del nostre esperit, en una realitat paral·lela. La veu dolça de Neddermann casa a la perfecció amb la del músic manlleuenc i amb la lleugeresa de la cançó, que sembla suspesa en el temps i en l'aire. 


Pau Figueres col·labora en aquesta cançó, que ja fa mig any que es pot escoltar, afegint-hi les delicades guitarres. En aquest temps l'artista osonenc ha estat presentant el disc per festivals com el Clownia, l'Emergent o l'Itaca, i aviat el podrem veure a la Terrasseta de Santa Tecla (a Tarragona), al Cafè del Teatre de Lleida o al Kursaal de Manresa.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Realidades paralelas, Guillem Roma, Judit Neddermann

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.