sona9

Un cap de setmana que Sona9

Les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el Mercat de Música Viva de Vic acolliran dues semifinals del concurs

| 13/09/2017 a les 14:10h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
Les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el divendres 15 de setembre, i el Mercat de Música Viva de Vic, el dissabte 16, seran l'escenari dels nous concerts semifinals de la dissetena edició del concurs Sona9. Aquest cap de setmana tenim Sona9 per partida doble, dos dies intensos de música emergent en directe del #17Sona9. 

El divendres 15 de setembre a partir de les 20 h la Capsa de Música de Tarragona acollirà les actuacions de Lildami, un dels nous exponents del trap a Catalunya; els xativins Barbaritats, que representaran el País Valencià en aquesta semifinal de les Festes de Santa Tecla, i finalment el dream pop de la formació de Sant Pere de Ribes Últim Cavall, que tancarà la segona semifinal del Sona9. Mostassa, grup guanyador del concurs DO Tarragona del 2016, posarà el punt i final al concert com a grup convidat. 

El dissabte 16 de setembre el Mercat de Música Viva de Vic tornarà a posar a prova les bandes que han arribat a la semifinal i que actuaran a l'escenari de la plaça dels Màrtirs. En aquest concert de la capital d'Osona els sons més contundents seran els protagonistes. A partir de les 6 de la tarda actuaran els valencians L'Emperador, banda de power pop molt guitarrera. Tot seguit el quartet de Palma Salvatge Cor portarà una nova sessió de punk-pop, i els egarencs Panellet, sempre divertits en directe, oferiran una bona dosi del seu punk dolç. Aquests són els tres grups que actuaran a la semifinal del Mercat de Música Viva de Vic, on també ho farà Lakaste, banda guanyadora del Sona9 2016, que presentarà les cançons de Desastres naturals (DiscMedi 2017).

La propera parada semifinal del #17Sona9 serà el divendres 22 de setembre a les Festes de la Mercè de Barcelona, en el marc de la programació del BAM, amb les actuacions de Jès!Coherence i Urra.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Festes de Santa Tecla, MMVV, Mercat de Música Viva de Vic, semifinals, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.