Efemèrides

El dia de l'«Amics per sempre» va clausurar els Jocs del 92

Los Manolos van cantar l'emblemàtica cançó a l'Estadi Olímpic

També hi van actuar Sau, Tete Montoliu i Ana Belén y Víctor Manuel

| 14/09/2017 a les 12:00h

Imatge il·lustrativa
La memòria popular associa la interpretació rumbera d'"Amics per sempre" de Los Manolos amb la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics. Però la realitat és que aquell dia no la van cantar. Va ser a la clausura dels Jocs Paralímpics, el 14 de setembre de 1992, que van interpretar-la a l'Estadi Olímpic per primera vegada.

Els Jocs Paralímpics van tenir lloc després dels Jocs Olímpics, quan Barcelona encara vivia extasiada per l'experiència viscuda. Els Jocs van ser un èxit i l'organització va voler fer una clausura a l'alçada de l'esdeveniment amb artistes punters. Al marge de Los Manolos, també hi van actuar SauTete Montoliu i Ana Belén y Víctor Manuel.

El 1992 Sau viva un any ple d'èxits. El seu darrer disc era el doble El més gran dels pecadors (EMI, 1992) i feia poques setmanes que havia tingut lloc a la plaça Monumental el Concert de mitjanit, probablement l'actuació més important de la història del grup. L'1 d'octubre següent, el grup intervindria a la cerimònia d'obertura dels Special Olympics al Palau Sant Jordi.
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Los Manolos, Sau, Víctor Manuel, Ana Belén, tete montoliu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.