Actualitat

Xavi Sarrià estrena disc i projecte

'Amb l'esperança entre les dents' és el nom del disc i del primer clip

El cantant es reivindica com a constructor de cançons

| 15/09/2017 a les 10:00h

Xavi Sarrià
Xavi Sarrià | Michal Novak
Des que va deixar Obrint Pas, teníem més notícies de Xavi Sarrià en el camp de la literatura que no pas en el de la música. Però el cantant ha estat treballant de manera silenciosa per presentar-nos el seu primer disc en solitari: Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!). El disc, que pren el nom d'una frase de l'escriptor John Berger, recorre constantment la idea de cançons de llum en la foscor i apel·la a l'esperança com a element alliberador.

Després d'alternar la publicació de dos llibres entre els tres últims discos, Sarrià se sincera: "Sempre m’he sentit més autor de lletres. Com a músic sóc autodidacte i faig el que puc. Vaig aprendre a tocar la guitarra perquè volia fer cançons. Em sento molt més atret pel llenguatge narratiu que no pas pel musical. M’agrada explicar històries. M’apassiona la música i li dedique moltes hores, però quan faig les lletres em sent més en el meu terreny. Fer el llibre de contes i la novel·la m’ha ajudat molt en aquest sentit".

La primera cançó que es pot sentir del disc és la que li dona títol: "Amb l'esperança entre les dents", una peça que l'autor admet que té un fort component autobiogràfic.



El músic valencià ho ha volgut compartir amb els seus seguidors amb un post a Facebook on, a més a més, presenta el seu nou web: www.xavisarria.cat


Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, obrint pas, xavi sarrià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.