Concerts

La música tornarà a sonar a la Monumental: com, quan i per què

La plaça de toros acollirà el Monumental Club, una cita mensual amb concerts, DJ i un mercat de moda, disseny i gastronomia

El 28 i 29 d'octubre són les dates confirmades per a la primera edició d'aquesta proposta d'oci i cultura

25 anys de Sau a la Monumental

| 14/09/2017 a les 13:00h

Delafé serà a la primera edició del Monumental Club
Delafé serà a la primera edició del Monumental Club
Concerts històrics com el dels Beatles l'any 1965 o el dels Rolling Stones el 1976 a la plaça de toros Monumental ja queden lluny. Tot i que al llarg de les dècades s'hi han anat fent concerts d'envergadura (cal recordar també el de Sau l'any 1992), la freqüència d'aquests ha anat a la baixa des de ja fa més de vint anys. Aquesta tardor, però, sembla que arriba una revifada de la música a la plaça de toros inactiva, gràcies a Monumental Club.

Aquesta nova proposta d'oci i cultura vol reunir durant un cap de setmana al mes música en directe, dijeis i un mercat on es podran trobar les noves tendències en moda, disseny i gastronomia. La primera edició del Monumental Club se celebrarà el 28 i 29 d'octubre durant tot el dia, de 12 a 22 h, i l'entrada valdrà 2 euros.

Pel que fa al cartell musical d'aquesta cita a la Monumental, els dos principals reclams seran Delafé i Bigott. El primer presentarà el seu primer disc La força irresistible (Warner Music, 2016) i el saragossà Bigott vindrà amb el disc My friends are dead (autoeditat, 2017) sota el braç. L'oferta musical es completa amb una variada sessió de Miqui Puig, el DJ italià Raver Jewish i Ari Ego, alter ego musical de la periodista Ariana Díaz Celma. També hi seran el pop electrònic de Bearoid, les versions de Bowie amb The Man Who Sold The World i el soul groover de Lessus.

Sau i Luz Casal al 'Concert de mitjanit' a la Monumental. Foto: Diego Muñoz

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Monumental, Barcelona, Monumental Club, Delafé, Miqui Puig, Bigott, concerts, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.