Estrena

L'ingovernable Xavi Sarrià

Estrenem la cançó «Ingovernables», l'última peça composta per al disc

És una bona mostra de la sonoritat de la nova proposta

| 18/09/2017 a les 07:00h

Xavi Sarrià
Xavi Sarrià | Michal Novak
Després que Xavi Sarrià presentés fa pocs dies el tema que dona títol al seu darrer treball, Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017), Enderrock estrena avui una nova cançó del disc. Es tracta d'"Ingovernables", la segona cançó del disc i una píndola ben energètica i representativa del disc que podrem gaudir sencer a partir d'aquest mateix divendres.

El més esperat del nou disc és saber com sona la música de Xavi Sarrià sense la dolçaina de Miquel Gironès. "Ingovernables" n'és una bona resposta. De tota manera, cal assenyalar que la dolçaina i el dolçainer de l'antiga banda no han desaparegut del tot.

"És obvi que Miquel hi havia de ser. Hi havia un parell de cançons on volia posar la dolçaina i li ho vaig demanar. Portem tota la vida compartint espais, des que anàvem a l’institut. Ara és el meu veí de barri i ens continuem veient. Però no només li he demanat que toqui, també m’ha ajudat en altres coses, m’ha aconsellat, ha fet algun arranjament… És un privilegi tenir-lo com a amic i com a col·laborador del disc", diu el cantant referint-se a Gironès.

Segons Sarrià, "Ingovernables" és l'última cançó que ha fet i "parla de com estar amb la gent, amb els amics, et pot donar energia".

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, obrint pas, xavi sarrià

COMENTARIS

:(

Anònim, 18/09/2017 a les 19:51

Obrint Pas sense vents?
No metall
no party

:(

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.