Quartet Brossa i The Pinker Tones s'enduen el Premi Puig-porret 2017

L'espectacle 'Leon' homenatja el precursor de l'electrònica i inventor del theremin, Léon Theremin

Eclipsats pels Rodés

| 14/09/2017 a les 19:30h

Imatge il·lustrativa
El quartet de cordes Quartet Brossa, en una proposta conjunta amb els barcelonins The Pinker Tones, s'han endut el Premi Puig-porret 2017 amb l'espectacle Leon. El premi és el més ben dotat de la música catalana, amb 10.000 euros, i s'ha atorgat aquest vespre en el marc del concert d'obertura del Mercat de Música Viva de Vic.

El projecte és un homenatge musical a Léon Theremin, l’inventor de l’instrument que porta el seu nom. Nascut a Sant Petersburg el 1896, el seu interès per l'electricitat i per la música –era un bon violoncel·lista– el van portar a buscar un instrument electrònic que recordés la sonoritat de la corda i que es pogués fer sonar a través només dels moviments. El Quartet Brossa interaccionarà amb la música electrònica amb cançons pròpies, sota la producció de The Pinker Tones, en el que suposarà el seu retorn a la música electrònica.

L'espectacle s'estrenarà al Mercat de Música Viva de Vic 2018, poc abans de la commemoració del centenari de la patent del theremin, l'any 1919.
 
Arxivat a: Enderrock, theremin, the pinker tones, MMVV 2017, MMVV, Quartet Brossa

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.