Lildami, Barbaritats i Últim Cavall competeixen a Tarragona

Les Festes de Santa Tecla, nou escenari de les semifinals del Sona9. La Capsa de Música ha acollit els concerts en directe de Lildami, Barbaritats i Últim Cavall. Tarragona ha estat per primera vegada seu d'una eliminatòria del Concurs Sona9.

El Sona9 arriba per Santa Tecla

| 15/09/2017 a les 21:41h

Imatge il·lustrativa
Molt bones sensacions al nou escenari el #17Sona9. El segon concert semifinal va mostrar tres propostes ben diferents, des del trap i hip-hop del barceloní Lildami fins a la barreja de funk i rock dels valencians Barbaritats, passant pel dream pop i shoegaze del grup de Sant Pere de Ribes Últim Cavall.
 
Lildami. Foto: Carles Rodríguez

Damià Rodríguez, més conegut com Lildami, va oferir tot un ventall de missatges rapejats, on van destacar la versió del "Hurt" de Johnny Cash i el poema musicat de la Maria Sevilla, "Varsòvia", dues de les proves que els grups que han accedit a les semifinals del Sona9 han d'interpretar en directe.




 
Barbaritats. Foto: Carles Rodríguez

La contundència del rock i el ritme més calent del funk es van apoderar de l'escenari de La Capsa de Música de Tarragona amb el sextet xativí Barbaritats. Una curiosa versió del clàssic de Marvin Gaye i Tammi Terrel, "Ain't No Mountain High Enough", va destacar en el seu concert, juntament amb el poema musicat de Pere Vilanova, "Chen la commoció (El tro)".
 



 
Últim Cavall. Foto: Carles Rodríguez

Rock emocional i melodies intenses són fórmula del grup de Sant Pere de Ribes Últim Cavall, encarregat de tancar la segona semifinal del #17Sona9 a Tarragona. El quintet del Garraf també va optar per musicar el poema de Maria Sevilla,"Varsòvia", i per versionar al català la cançó del duet suec d'electrònica The Knife, "Heartbeats", popularitzada per José González.



Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2017, Barbaritats, últim cavall, Lildami, tarragona, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.