crònica

Pluja d'estrelles a Vic amb Zoo i Núria Graham

Mamas Gun, l'enlluernadora descoberta internacional

Duble Buble reapareixen a la programació alternativa al Mercat

| 16/09/2017 a les 10:14h

Núria Graham al Mercat de Música Viva de Vic 2017
Núria Graham al Mercat de Música Viva de Vic 2017 | Xavi Torrent

L'amenaça de pluja va sobrevolar Vic al llarg de tot el dia de divendres, però a l'hora de la veritat, els núvols van deixar pas a la tempesta del sud. Amb un segon disc al carrer i el projecte més que consolidat, Zoo és una aposta segura arreu i també entre el públic vigatà. El Sucre es va desbordar davant del col·lectiu de Gandia, que va aplegar el jovent més enèrgic.

La nit havia començat abans, amb el pop electrònic de Dolo per inaugurar l'escenari de la Plaça Major. El santfeliuenc Ramon Mirabet, acompanyat de la seva banda, va connectar amb un públic més proper i familiar.

Els concerts a cobert no es van quedar enrere. El gran reclam nocturn va ser l'estrena en directe del nou disc de Núria Graham, Does It Ring a Bell? (El Segell del Primavera, 2017), que va sonar intimista i despullat i va penjar el cartell d'entrades exhaurides al Teatre L'Atlàntida. A la Jazz Cava, el també osonenc Guillem Ramisa va oferir la seva proposta a cau d'orella, mentre que Brighton 64 van esgrimir les guitarres a la Carpa Negra.

Com cada any, el Mercat va tornar a apostar per apropar al públic català un bon grapat de grups d'arreu del continent. Una de les descobertes més agradables de la nit va ser la dels londinencs Mamas Gun i el seu directe enlluernador.

El públic més veterà va trobar un espai de reunió per a reviure els 80 a la programació alternativa al Mercat: la segona edició de l'Adoberies Fest, a l'espai col·lectiu La Clota, va portar el llegendari grup osonenc Duble Buble.

El Mercat continua aquesta nit amb una recta final de traca que portarà PAVVLA, Senior i el Cor Lomax, La iaia, Txarango i Doctor Prats als espais de la Plaça Major i el Sucre, així com la tercera semifinal del Sona9 –amb L'Emperador, Salvatge Cor, Panellet i Lakaste– a la Plaça dels Màrtirs.

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Mercat de Música Viva de Vic, Núria Graham, Zoo, mmvv, MMVV

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.