actuaitat

Maria del Mar Bonet i l'accent valencià a la fira Tovam!

Mig centenar d'artistes passaran pels diferents escenaris instal·lats a diversos punts de Castelló

També hi actuaran Els Amics de les Arts, Maria Arnal i Marcel Bagés i Jorge Drexler

La fira Trovam! – Pro Weekend amb El Diluvi i Els Amics de les Arts

| 20/09/2017 a les 09:31h

Maria del Mar Bonet
Maria del Mar Bonet | Juan Miguel Morales
A un mes perquè engegui la cinquena edició de la Fira Valenciana de la Música, Trovam! – Pro Weekend, que se celebrarà entre els dies 9 i 12 de novembre a diversos espais de Castelló, una cinquantena d'artistes tindran l'oportunitat de mostrar els seus projectes musicals al públic i als professionals assistents.

L'Auditori de Castelló tornarà a ser l'epicentre de les activitats de la fira. La Sala Simfònica acollirà el concert inaugural del Trovam! el dijous, 9 de novembre, amb la presència de Maria del Mar Bonet, qui celebra actualment 50 anys als escenaris. Els Amics de les Arts pujaran a les taules de la Màgic Box el divendres, dia 10, per mostrar les composicions del seu treball més recent, Un estrany poder (Sony Music). A mes, l'11 de novembre el cantant uruguaià Jorge Drexler actuarà a la Sala Simfònica per presentar el disc Salvavidas de hielo (Warner Music).

Dijous, 9 de novembre: protagonisme valencià
La Sala de Cambra i el Foyer de l'Auditori també s'obriran al públic perquè els intèrprets ofereixin el seu art. Així, solistes i bandes valencianes com Sergi ContríSacromonteJazzmatiksDani Flors i Musicants protagonitzaran la primera jornada del Trovam! Aquest mateix dia també tindrà sabor gallec gràcies a les veus de Guadi Galego i SES.

Divendres, 10: Festival Auditori Obert!
L'activitat es reprendrà el divendres 10 amb les propostes de VerdcelBadlands (a la foto) i BRON. A més, es posarà de llarg l'espectacle per a públic infantil Marcel canta Al Tall. La música no deixarà de sonar en tot el dia gràcies al Festival Auditori Obert! durant el qual es presentarà el Benicàssim Pop i on se succeiran els directes de Las Víctimas CivilesAlberto MonteroNadia SheikhMarcel CrancSokolovPAVVLAdeBigoteEnric MontefuscoThe TwoSoledad VélezMarion HarperAnímicNiña Coyote eta Chico TornadoMueveloreina i Els Amics de les Arts.

Dissabte, 11: Castelló s'obre a la música
El dissabte, 11 de novembre, l'Auditori serà testimoni de les actuacions de PsychdromeSolo AstraWild RippleScreams on SundayTexxcocoSantero y Los MuchachosOmbraMOWArte PopGatomidiRufus T. FireflyL’EmperadorThe Niftys i Skizophonic. A més, aquest mateix dia l'activitat musical es traslladarà als carrers de Castelló. D'aquesta manera, la plaça de Santa Clara acollirà al matí activitats per a les criatures amb l'espectacle Jazzejant amb xiquets i el concert de Ramonets. D'altra banda, a la plaça de l'Hort dels Corders se celebrarà la Trobada de Cultura Popular amb les actuacions d'Urbàlia Rurana i el duet Belda i Sanjosex. Durant la jornada de dissabte, el públic que s'acoste al Teatre Principal de la capital de la Plana també podrà conèixer les propostes de dues parelles artístiques: Mireia Vives i Borja Penalba (a la foto) i Maria Arnal i Marcel Bagés. Per últim, a la plaça Major de Castelló tindrà lloc una gran nit de concerts amb Candela RootsEl DiluviFunkiwis i Smoking Souls.
 
Diumenge, 12: actuacions per als més menuts
Finalment, el diumenge al matí serà una jornada molt especial per a xiquets i xiquetes, ja que seran els protagonistes de les activitats i concerts que se celebraran a l'Auditori amb l'actuació de bandes locals.
Arxivat a: Enderrock, Maria del Mar Bonet, Tovam, valència, Castelló

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.