actualitat

Diana Krall, James Rhodes i Marco Mezquida al Festival Internacional de Jazz de Barcelona

La 49a edició del cicle programa 120 concerts amb més de 400 músics

Risc i experimentació, ingredients indispensables del Voll-Damm Festival Jazz Vic

| 20/09/2017 a les 12:31h

Marco Mezquida
Marco Mezquida | Fundació Joan March
Barcelona tornarà a omplir-se del millor jazz d'arreu durant els mesos d'octubre, novembre i desembre amb l'arribada de la 49a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz Barcelona. Al voltant de 120 concerts, amb uns 400 músics repartits en més d'una vintena d'espais, faran ressonar el swing a tots els racons de la ciutat.

Enguany hi destaquen les actuacions de la canadenca Diana Krall, el nord-americà Ambrose Akinmusire, el pianista britànic James Rhodes, l'habitual Chucho Valdés, una jove Andrea Motis i el menorquí Marco Mezquida –que hi actuarà fins a cinc vegades amb diverses formacions–, entre molts altres. Podeu consultar la programació completa del festival en aquest enllaç.

L'oferta, que cobreix des de grans noms fins a artistes emergents, amb petits concerts a descobrir i un off potent i consolidat passant per les activitats familiars, arribarà tant a petites sales com el Harlem Jazz Club com a espais tan imponents com el Palau de la Música, el Conservatori del Liceu i L'Auditori.

Per tercer any consecutiu, el festival s'inaugurarà el 30 de setembre amb l'esdeveniment Jazz&Food, una festa ciutadana d’accés gratuït amb 12 hores de música i una basta oferta gastronòmica que enguany fa un salt de qualitat i es trasllada fins al Moll de la Fusta. La trobada serà una autèntica explosió del talent local amb Marinah, La Sra. Tomasa i Funkystep & The Sey Sisters, entre altres, com a confirmats.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Festival Internacional de Jazz de Barcelona, Voll-Damm Festival, jazz, Marco Mezquida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.