Sona 9

Reviu la darrera semifinal del Sona9 2017, al BAM de Barcelona

Jès!, Coherence i Últim Cavall protagonistes del darrer concert semifinal del #17Sona9

La Plaça Joan Coromines de Barcelona va acollir un any més un concert en el marc de les Festes de la Mercè a Barcelona

Escolta les versions i adaptacions de poemes que van preparar especialment pel concurs

Escolta la tercera semifinal del Sona9 amb Panellet i Salvatge Cor

| 22/09/2017 a les 19:43h

Imatge il·lustrativa

Jès! Foto: Carles Rodríguez

 

Arribats directament des de Palma, Jès! van obrir la semifinal en directe en el marc del BAM a les Festes de la Mercè de Barcelona. El septet va incitar al ball des de la primera cançó amb la seva fusió de música mestissa i festiva. Els mallorquins van musicar el poema de Pere Vilanova, "Chen la commoció (El Tro)", i també van versionar a un dels grans del bolero i el son cubà com Miguel Matamoros amb la cançó "Lágrimas de sangre".





Coherence. Foto: Carles Rodríguez
 

La sonoritat ntensa i enèrgica va agafar el relleu amb els barceloins Coherence. Una proposta d'emo-punk que van portar al seu terreny amb les dues proves del Sona9 que van interpretar en directe: la versió adaptada al català del clàssic de The Cure, "Friday I'm In Love", i la musicació del poema de Maria Sevilla Paris, "Varsòvia".




 

Urra. Foto: Carles Rodríguez
 

Electro power-pop per tancar la semifinal del Sona9 de la mà de la formacio de Puig-reig, Urra. Liderats per l'entusiasta Roger Coll, guitarra i cantant de la banda, el quartet juga en directe amb la vessant més electrònica del rock, i així ho van demostrar amb la versió al català de Lykke Li, "I Follow Rivers", o amb el poema de Maria Cabrera, "Del deliri i la delera".





Un cop disputades les semifinals del #17Sona9, el proper dilluns 2 d'octubre sabrem els 5 grups que passen a la 3a fase del concurs. Aquests grups hauran de realitzar les darreres proves prèvies a la final del 15 de novembre, que són:

1) Una actuació en format acústic als estudis d'iCat.cat, on hauran d'interpretar 2 cançons pròpies i la versió o el poema que hagin escollit en l'anterior prova semifinal.

2) Enregistrament d'una cançó original a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui, amb l'assessorament del músic i productor Jordi Bastida i el tècnic de so Tomàs Robisco.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2017, jès!, urra, coherence, BAM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.