Festivals

El Petits Camaleons arriba aquest cap de setmana amb 38 grups i un munt d'activitats

Blaumut, Manel i Txarango repeteixen com a caps de cartell

El festival familiar de Sant Cugat espera mobilitzar els 7.000 assistents que va aconseguir l'any passat

| 27/09/2017 a les 15:00h

Blaumut són un dels grups convidats al festival
Blaumut són un dels grups convidats al festival | Michal Novak
El festival Petits Camaleons s'ha consolidat com una cita inaludible pel públic familiar que busca bona música i diversió a parts iguals. Aquest cap de setmana (del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d'octubre) Sant Cugat viurà la sisena edició d'aquest festival format per 38 artistes i altres propostes culturals per gaudir-ne en família.

El director artístic d'aquest any és el periodista i promotor Albert Puig, que ha volgut portar grups que ja hi havien tingut una presència destacada en edicions anteriors, però també molts grups que encara no havien tocat al festival. Txarango, Manel i Blaumut són els caps de cartell que repetiran, com també ho faran La iaia o Joan Miquel Oliver. Altres artistes que actuaran a algun dels nou escenaris que es preparen seran Doctor Prats, Projecte Mut, Xiula, Cybee, Balkan Paradise Orchestra, Pavvla, Jorge Da Rocha, Pele Macleod, Roba Estesa, Buhos, Fundación Tony Manero, Bonobos o Xeic! Per consultar la programació completa, visiteu el web del Petits Camaleons.

Manel faran el concert inaugural el divendres 30 de setembre, més encarat al públic adult, i els següents dos dies es desgranaran la resta de concerts (45 en total) concentrats a les àrees del Teatre-Auditori Sant Cugat i el seu voltant: el mateix Teatre-Auditori, les carpes Raluy i Arborètum, l’Escola de Música Victòria dels Àngels i el Conservatori de Sant Cugat. A més, enguany el festival estrena dos nous espais: la Carpa Solidària, on les ONG que treballen amb infants podran mostrar al seva feina, i el Jardí dels Camaleons, on es programaran espectacles d’arts escèniques i música.

Altres activitats paral·leles que es realitzaran durant el festival seran les rodes de premsa i zones de signatures per a nens i nenes, àrees comercials i de restauració amb food trucks, concerts per a nadons, concurs de nous talents, batucades d'inici i final de jornada, i zones de chill-out o de jocs.

Destinat a un públic dels 0 als 14 anys, el festival santcugatenc ha aconseguit mobilitzar més 150 artistes en els sis anys que fa que se celebra, i l'any passat va aconseguir reunir la xifra de 7.000 espectadors. Bona part d'aquests assistents provenen o de Sant Cugat (33%) o de la resta de la província de Barcelona (38%), i també les famílies de la ciutat de Barcelona són nombroses, ja que van suposar el 14% del total d'assistents. Les entrades de dia per a l'edició d'aquest any encara estan disponibles i tenen un preu d'entre 15 i 25 euros. 





 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Petits Camaleons, Sant Cugat, Manel, Blaumut, Txarango, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.